Trucuri simple pentru a calma părul electrizat, în sezonul rece

Părul electrizat devine și mai supărător, pe timpul iernii, când vrem să purtăm căciuli, gluci, turbane. Iată cateva soluții, pentru a controla firele rebele!

Trucuri simple pentru a calma părul electrizat, în sezonul rece

Indiferent de lungime, părul electrizat nu este nici o plăcere, așa că recurge la unele dintre soluțiile verificate, pentru a calma firele rebele și rehidrata părul. Există câteva trucuri simple, care funcționează în cazul tuturor tipurilor de păr.

Soluții pentru părul electrizat

După clătire, înlocuiește prosopul obișnuit cu un tricou de bumbac, un șervet gros de hârtie sau un prosop din microfibră, care nu deshidratează.

Dacă ai părul poros, cu un volum greu de stăpânit, folosește un șampon pentru hidratare.

Nu uita de balsam, la fiecare spălare! Mai mult, „o dată pe săptămână folosește un tratament intensiv de hidratare. Alege un balsam adaptat, care conține ingrediente cum ar fi uleiul de avocado sau cel din germeni de grâu”, spune Violeta Pavlovici, hairstylist Londa Professional.

Nu exagera cu uscătorul, dimpotrivă, folosește-l cât mai puțin, la viteză mică și temperatură redusă și reține că cel mai bun uscător este cel ionic. Dacă poți să îți lași părul să se usuce în mod natural, cu atât mai bine.

Folosește uleiurile de păr pentru a preveni electrizarea părului: uleiul de argan, ulei de cocos, de măsline.

Înainte de periere, pulverizează puțin spray fixativ direct pe perie, de la 20-30 de cm.

Poartă cu tine un serum de păr – te va salva, dacă te prinde ploaia.

Un truc neobișnuit pentru părul electrizat este folosirea cremei de mâini sau a celei de corp; dă-te cu cremă pe mâini și atinge delicat zonele cu fire rebele.

Periază-ți părul în mod regulat pentru a ajuta uleiurile naturale să se distribuie pe întreaga suprafață a cuticulei, menținând hidratarea.

Oțetul de mere este o opțiune naturală de emoliere și degresare a părului, la care poți recurge oricând.

FOTO: IMAXTREE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din beauty