Tratamente performante pentru un posterior ferm

Incearca cele mai performante tehnici de remodelare, lifting si sculptare dedicate posterioru­lui, una dintre cele mai admirate forme feminine.

Tratamente performante pentru un posterior ferm

Lifting pentru fese

Pret: 215 lei /sedinta de 60 minute.
Ce este: Programul Lift&Tone combina doua tipuri de tratamente dedicate supletii si fermitatii, pentru a incuraja formarea de colagen si elastina. In plus, urmareste accelerarea circulatiei sangvine, avind ca efect oxigenarea pielii si eliminarea toxinelor.
Cum se realizeaza: Tratamentul incepe cu electrostimularea bioptica a dermului timp de 30 de minute, iar in a doua parte se realizeaza un masaj al carui scop este redarea fermitatii fesierilor.
Pentru cele mai bune rezultate, sint recomandate doua sedinte saptaminale timp de trei saptamini.
Rezultatul: O piele mai ferma, un tonus imbunatatit si efect de lifting in zona feselor.
Unde: Eden Spa, str. Pictor Negulici nr. 3, Bucuresti, tel. 021/316.81.48, 07213212940, www.edenspa.ro.

Remodelare

Pret: 75 euro/sedinta de 30 minute.
Ce este: Tratamentul cu aparatul Ultratone Futura Pro foloseste un concept re­volutionar de stimulare bioptica, ce imbina proprietatile energizante ale razelor optice cu biostimularea data de curentul electric.
Cum se realizeaza: Sint combinate peste 50 de faze diferite cu multiple secvente si semnale ale curentilor, pentru a produce peste doua milioane de impulsuri de biostimulare adaptate nevoilor tale.
Rezultatul: Tonifierea, detoxifierea si remodelarea feselor.
Unde: Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti si din tara, www.silhouette.ro.

Sculptare

Pret: 80 lei/sedinta de 40 minute.
Ce este: Tratamentul Botton Sculpt are la ba­za un complex de condimente: doua tipuri de piper, wasabi, chili, scortisoara, nucsoara si cassia combinate cu uleiuri esentiale de lamiie, chiparos si menta. Masajul cu aceste ingrediente are rol de tonifiere, imbu­na­ta­tes­te circulatia si reface elasticitatea pielii.
Cum se realizeaza: Dupa un peeling revigorant, se maseaza zona cu un ulei pentru fermitate, apoi se face o impachetare cu un gel de drenaj, iar la sfirsit se aplica o solutie cu efect de scul­p­ta­re.
Rezultatul: Sculptarea feselor, imbunatatirea tonusului muscular si catifelarea pielii.
Unde: Dreamline, str. J.L. Calderon, nr. 36, sc. A, et. 1, ap. 13, Bucuresti, tel. 021/313.00.94, 0770.799.641 www.dreamline.ro.

Definire

Pret: 492 lei/abonament pe o perioada de 3 luni.
Ce este: Programul de aerobic Booty Express este specializat pe fortificarea si definirea muschilor fesieri.
Cum se realizeaza: Se practica o serie de miscari pentru tonifiere, de la clasicele fandari si genuflexiuni pina la exercitii cu influente din yoga si pilates. Ora contine secvente de cardio cu sarituri fandate, alergari forfecate, dar si exercitii cu contractii izometrice (mentinerea indelungata a unei pozitii).
Rezultatul: O musculatura fortificata de la primele sedinte si niste fese bine definite dupa trei luni de antrenament.
Unde: World Class Health Academy din Bucuresti si din tara, www.worldclass.ro.

Lavinia Gogu

Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty