Tratamente pentru o dantura fara cusur

Fii vesela, fiindca femeile care zimbesc sint considerate mult mai atragatoare decit suratele lor sobre. Pentru dinti fara cusur ti-am pregatit citeva terapii de estetica dentara de ultima generatie.

Tratamente pentru o dantura fara cusur

Albire

Pret: 1.900 lei, pentru toata dantura.
Ce este: Albirea dintilor cu laser zoom este un tratament promovat in clinicile stomatologice de lux.
Cum se realizeaza: Procesul de albire se desfasoara de-a lungul a trei sedinte de cite douazeci de minute, timp in care stomatologul curata cavitatea bucala si aplica un gel protector in jurul gurii. Apoi medicul fixeaza pe dinti un gel ce contine peroxid si proiecteaza o lumina polarizanta ce activeaza gelul si penetreaza smaltul, albindu-l.
Rezultatul: Tratamentul cu laser albeste dintii cu pina la noua nuante. Dezavantajele ar putea fi sensibilizarea dintilor pentru o perioada de citeva zile si aparitia unor posibile leziuni pe buze.
Unde: Clinica stomatologica Velvet Dental Bucuresti, str. Sfinta Vineri 29, Corp B, parter, tel. 0722.45.3 0.12, 021/317. 39 97.
Fatetare
Pret: 850 lei.
Ce este: Montarea fatetelor dentare din portelan este o metoda non-invaziva de infrumusetare a danturii, ce inlo­cuies­te mai vechea metoda a amplasarii coroanelor metalo-ceramice.
Cum se realizeaza: Unul dintre motivele pentru care merita sa apelezi la fatete de portelan este ca au o toxicitate scazuta asupra tesutului dentar si nu produc sensibilitate sau iritabilitate la nivelul gingiilor. Fatetele de ceramica se cimenteaza pe dinte cu ajutorul unei tehnici adezive de ultima generatie. Ele sint foarte subtiri (maximum 0,5 mm), dar de indata ce sint cimentate se integreaza in structura dintelui si capata rezistenta.
Rezultatul: Fatetele corecteaza multiple probleme de estetica dentara (dinti nealiniati, coloratii puternice ale acestora sau fracturi su­per­­ficiale). |n plus, reduc placa bacteriana ce se formeaza pe dinti da­to­rita suprafetei netede si lucioase pe care placa nu se poate depune.
Unde: Clinica stomatologica Dental Med, Calea 13 Septembrie nr. 102, bl. 48 A, Bucuresti, tel. 021/402.87.35, 0726.77.03.57.

Indreptare

Pret: Pretul variaza intre 4.000 si 8.000 de euro, in func­tie de durata tratamentului, gravitatea cazului, virsta pa­cien­tului (pentru copii si adolescenti fiind o reducere de 25%).
Ce este: Incognito este un aparat dentar invizibil inventat de medicul german dr. Dirk Wiechmann si care promite rezultate rapide, fara dureri.
Cum se realizeaza: Medicul ortodont va fixa aparatul in spatele dintilor (tehnica linguala) cu un adeziv special. Dispozitivul este alcatuit dintr-un aliaj de aur si ajuta la indreptarea dintilor datorita firelor sale fabricate cu ajutorul tehnologiei computerizate.
Rezultatul: Treptat, dintii vor fi repusi in pozitia corecta fara ca aspectul tau exterior sa fie afectat.
Unde: Dr. Iana Dila, medic specialist ortodont, Dent Estet, Dental & Implant Center, B-dul Aviatorilor nr. 15, Bucuresti, tel. 021/222.11.08, 0744/60.20.20.

Detartraj

Pret: 240 lei toata dantura.
Ce este: Detartrajul cu ultrasunete este o modalitate netraumatizanta pentru dinti si gingii de curatare a suprafetei dentare.
Cum se realizeaza: Cel mai bine ar fi sa optezi pentru un detartraj o data la sase luni, fiindca astfel vei putea preveni o serie de complicatii: colorarea inestetica a suprafetei dentare, suse bacteriene, boli si iritatii ale gingiei. Aparatele cu ultrasunete folosite pentru curatarea smaltului desprind tartrul supragingival sub efectul vibratiilor emise. Odata eliminat tartrul, suprafetele detartrate sint curatate si reslefuite prin aplicarea unei paste usor abrazive.
Rezultatul: Suprafata dintilor va fi neteda, astfel incit sa nu mai fie favorizata depunerea tartrului. Ai grija, insa, detartrajul ultrasonic nu este recomandat daca suferi de probleme respiratorii.
Unde: Clinica stomatologica Trident, str. Dr. Leonte nr. 8, tel. 317.58.65, 0726.926238.

Realizator: Catalina Pavel
Foto: Shutterstock

Citeste intr-un articol pe Libertatea.ro cand este recomandat sa-ti pui fatete dentare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty