Tratamente împotriva celulitei care funcționează cu adevărat!

Cele mai multe femei se confruntă cu celulită și din acest motiv sunt mereu în căutare de soluții salvatoare.

Tratamente împotriva celulitei care funcționează cu adevărat!

Cele mai multe femei s-au confruntat de-a lungul timpului cu inestetica și supărătoarea problemă a pielii afectate de celulită. În prezent, există numeroase soluții ce promit să ne salveze corpul de aspectul cunoscut cu numele de „coajă de portocală”, lăsându-ne pielea catifelată și fermă.

1. Castraveții

Iată încă un motiv pentru care să iubim castraveții. Aceștia sunt foarte hidratanti și bogați în vitamine. Câteva felii proaspete aplicate direct pe porțiunile de piele afectate de celulită vor acționa instantaneu. Fitochimicalele din această legumă vor influența colagenul din straturile pielii, rezultatul fiind o piele mai fermă. Această metodă oferă o soluție rapidă de reducere a aspectului de „coajă de portocală”.

2. Exfoliant pe bază de cafea

Cofeina dilată vasele sangvine, astfel încât straturile superioare ale pielii devin mai ferme. Atunci când cofeina este pusă în contact cu pielea, aceasta facilitează eliminarea toxinelor din corp și metabolizează grăsimile acumulate. Este foarte ușor să îți prepari singură un exfoliant pe bază de cafea. Tot ce trebuie să faci este să amesteci cafea măcinată cu un ulei potrivit pentru corp, cum ar fi cel de măsline sau cel de migdale.

3. Băi cu alge marine

Talasoterapia este un tratament ce își are originile în Franța. Acesta constă în utilizarea de apă fierbinte și aplicarea algelor marine pe piele, sub forma unei băi sau a unui înveliș. Algele sunt foarte bogate în iod, element ce sporește activitatea glandei tiroide, responsabilă cu circulația de sânge. Astfel, apariția celulitei este redusă.

4. Gelatină

Consumul de gelatină are nenumărate efecte benefice asupra corpului nostru, în special datorită faptului că facilitează producția de colagen. Deficitul de colagen este una dintre cauzele principale ale apariției celulitei. Această substanță poate fi găsită sub formă de pudră și trebuie doar să o amesteci cu apă. Atenție însă, folosește gelatină ce nu conține zahăr!

Citește și:
5 exfoliante naturale cu zaț de cafea, care te vor ajuta să ai un ten frumos și sănătos

Foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty