Tendințele de beauty ale toamnei, dezvăluite de specialiștii de la Saloanele Magic!

Cum fiecare anotimp vine "la pachet" cu trendurile lui, iar toamna și-a intrat serios în drepturi, am consultat specialiștii de la Saloanele Magic și le-am cerut să ne dezvăluie cele mai HOT tendințe de beauty ale acestui sezon colorat!

Tendințele de beauty ale toamnei, dezvăluite de specialiștii de la Saloanele Magic!

Cu 12 locații în București, Magic Salon este cel mai mare lanț de saloane de înfrumusețare din Capitală.
Întregul concept Magic este gândit să ofere clienților săi servicii profesionale de calitate, la cele mai mici prețuri.

Ne-a surprins într-un mod plăcut faptul că au traineri interni pe coafor, manichiură și cosmetică, și le oferă angajaților, în permanență, cursuri de specialitate, punându-i la curent cu cele mai noi trenduri și tehnici de lucru!

Pentru că nu vrem ca toamna să ne eclipsese în totalitate cu explozia de culori, și dorim să fim în permanență în pas cu tendințele de înfrumusețare, am consultat magicienii lor de beauty și ne-au dezvăluit cum să fim cât mai cool în acest sezon!

Hair-Style

Se zice că: „Părul este coroana pe care nu o dai niciodata jos!”. Suntem perfect de acord cu această afirmație, așadar, trebuie să acordăm podoabei capilare o atenție deosebită.

În cazul coafurilor, în acest sezon domină naturalețea! Efectul obținut de părul proaspăt spălat și uscat, este pe mare val sezonul acesta!

În materie de culori de păr, dacă ești iremediabil îndragostită de paleta cromatică a frunzelor de toamnă, află că poți opta oricând pentru șuvite colorate în aceste minunate nuanțe! Sunt foarte chic, iar efectul este unul pe măsură!

Blondul rece, luminos, rămâne în tendințe. Pentru a-i oferi o notă de unicitate, poți alege irizațiile sau accentele de culoare.

Adeptele balayageului își pot concentra atenția asupra unei tehnici mai noi de colorare: Tiger Eye (tradus ca Ochi de Tigru). Denumirea este inspirată de culorile pietrei semiprețioase cu același nume, care înglobează nuanțe delicioase de auriu, bronz și maro.

Manichiura

Sezonul unghiilor în nuanțe pastelate s-a încheiat, așadar este timpul să îmbrățișăm alte culori și modele!
Daca esti adepta stilului french, află că Baby Boomer este upgrade-ul acestei tehnici, reprezentând practic, o trecere în degrade între patul unghial și vârful unghiei.

Unghiile în nuanțe închise, mate, sunt o alegere foarte bună în această perioadă, la fel și cele în nuanțe reci, lucioase!

Ca și în cazul culorilor de păr, dacă vrei să duci toamna la un alt nivel și să te bucuri de ceva cu adevărat deosebit, îți recomandăm picturile tematice, în nuanțe ruginii sau cărămizii! Cu siguranță nu vor trece neobservate și se vor potrivi perfect întregului peisaj de poveste.

Make-Up

Toamna aceasta se poartă genele cât mai lungi! Acest efect îl poți obține cu ajutorul Extensiilor de Gene Fir cu Fir, 2D sau 3D! Sunt extrem de naturale, se mulează perfect pe genele tale, iar tu vei arăta fabulos în orice moment!

Dacă dorești ca atenția să fie îndreptată asupra buzelor, află că rujurile în nuanțe cât mai închise, constituie alegerea perfectă! Daca sunt mate, cu atât mai bine!

Pentru un look în tendințe, realizat de specialiști, îți recomandăm să faci o vizită celui mai apropiat Salon Magic!
Magicienii lor de înfrumusețare, te vor face să arăți minunat, cu o simplă „atingere de bagheta”!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty