Tendinte in coafura primavara-vara 2011, de la Goldwell

Echipa de Creatie Goldwell isi prezinta noua Colectie Color Zoom 2011. Play Stong a fost sursa de inspiratie pentru noile culori trendy si noile coafuri care vor fi look-urile cheie ale anului. Culorile tari si contrastele puternice sunt sursa de inspiratie pura pentru fiecare hairstylist creativ. Play Strong sarbatoreste o noua strategie care transforma provocarile in jocuri.

Play Strong
Play Strong ofera toate posibiltatile pentru orchestrarea unui nou fel de siguranta de sine. Coafurile si moda sunt accesoriile folosite pentru a arata o noua atractivitate jucausa dar puternica. Cea mai importanta regula a jocului: fiecare va juca dupa proriile dorinte. Multitudinea de fatete ale unui individ sunt o sursa neexhaustiva de inspiratie. Elementele masculine subliniaza farmecul feminin prin accente de putere si incredere. Conteaza prezenta. Contrastele de negru, alb si rosu reprezinta o asertiune puternica. Amestecul neconventional de forme drepte si jucause reflecta de asemenea tema contrastelor. Efectul Play Strong este puternic si pasionant, energic si curajos – ca sa nu mai spunem vital, autentic, modern si elegant.
Noul concept de culori: Tabla de Sah
Contrastele sunt unele din caracteristicile distinctive ale colectiei Play Strong si au inspirat Echipa de Creatie Goldwell Color Zoom sa creeze noul Concept Culori Tabla de Sah, o tehnica ce foloseste cadrane simple si structura din tabla de sah pentru a obtine efecte unice. Colectia Color Zoom ’11 Blackened Contrasts Edition se imbina perfect cu Play Strong. Fiecare nuanta este un joc de opozitii extreme. Culorile intense sunt imbogatite cu niste contraste inchise pentru a crea un efect “innegrit”. Rezultatul este o accentuare subtila dar dinamica a culorilor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty