Sprancene mai frumoase

S-au dus timpurile sprincenelor subtiri si firave, demne de divele anilor ‘30. Iata citeva tehnici de regenerare si infrumusetare prin care poti sa obtii din nou o pere­che de sprincene dese, pline de personalitate.

Sprancene mai frumoase

1. Regenerare

Pret: 44,90 lei.

Ce este: Foltène Pharma este un tratament special creat pentru regenerarea genelor si sprincenelor.

Ce face: In primul rind, opreste caderea firelor de par – afectate de poluare, de ultraviolete sau de o dieta mult prea drastica – si stimuleaza cresterea firelor noi, datorita formulei sale cu Tricalgoxyl (o polizaharida de origine marina) si saruri minerale ce hranesc si remineralizeaza genele si sprincenele. Folosindu-l, vei vedea ca are un puternic efect hidratant si nutritiv.

Rezultatul: Stabilizarea nivelului de cheratina, un aspect sanatos al firului de par.

Unde: In farmaciile Help Net.

2. Implant

Pret: 400-700 euro sprinceana, in functie si de marimea suprafetei de implantare.

Ce este: O procedura indicata de medic persoanelor care au suferit de alopecii post-traumatice, s-au nascut fara sprincene ori s-au expus nenumaratelor experimente cosmetice (pensatul excesiv iti suna cunoscut?). Atentie, insa, aceasta interventie nu este recomandata in cazul in care suferi de boli endocrine ori inflamatorii.

Cum se realizeaza: In primul rind, vei beneficia de o consultatie amanuntita pentru a vedea daca suferi de una dintre bolile mai sus mentionate. Urmeaza recoltarea grefelor din zona cefei si prelucrarea lor. Cind aceste operatiuni iau sfirsit, se traseaza suprafata de implant, se produce o anestezie locala si se realizeaza implantarea propriu-zisa a firelor de par cu ajutorul unei sonde, ce stabileste si unghiul corect de implantare.

Rezultatul: Treptat, zona sprincenelor se va vindeca, iar firele vor incepe sa creasca in mod natural.

Unde: Medic primar dermato-venerolog Irinel Nedelcu, Egoclinic, sos. Virtutii nr. 15, bl. R6A, tel. 0722/361.063, 021/430.02.53.

3. Lifting

Pret: Variaza in functie de tehnica prin care se realizeaza lifting-ul, cea mai costisitoare interventie fiind de 1.200 de euro.

Ce este: Lifting-ul de sprincene este o tehnica recomandata de regula persoanelor cu sprincenele „lasate”, ce dau aspectul de incruntare (lasarea lor se produce in general din cauza pierderii elasticitatii pielii).

Cum se realizeaza: Exista mai multe metode prin care se poate realiza lifting-ul, de la cea minim invaziva (prin tatuaj semipermanent) la cea chirurgicala. In cadrul acesteia din urma se realizeaza o anestezie generala, apoi se recurge la ridicarea tegumentelor fruntii in par­tile laterale. Lifting-ul se poate realiza si prin injectare de toxina botulinica sau prin excizia unei bandelete de piele de deasupra sprincenei (producindu-se astfel ridicarea ei).

Rezultatul: Vei avea din nou sprincene atractive, ca in tinerete.

Unde: Clinica Care Zone Medical, Bd. Banu Manta nr. 31, sector 1, Bucuresti, tel. 021.316.12.13

4. Tatuaj

Pret: 650 lei.

Ce este: Tatuarea sprincenelor este o metoda de colorare a pielii cu pigmenti naturali introdusi in straturile superioare ale epidermei.

Cum se realizeaza: Procedura se realizeaza cu un dispozitiv denumit LTLCM (Long Time Liner Conture Make-up), special creat pentru astfel de interventii cosmetice. In prealabil, se asigura o anestezie locala cu o solutie de lidocaina. Pigmentii, testati dermatologic si alergologic, sint introdusi apoi in straturile superioare ale epidermei, dar fara a se atinge straturile vascularizate (pigmentii rezista de regula o perioada de timp de pina la cinci ani). Nuanta si forma lor o vei discuta tot impreuna cu esteticiana.

Rezultatul: O pereche de sprincene cu forma si textura naturale.

Unde: Blooms Beauty Club, str. Dr. Iacob Felix nr. 7, sector 1, Bucuresti, tel. 0788.600.100.

de Catalina Pavel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty