Soare, valuri si o silueta noua – noi metode de slabit!

Te gindesti serios la o liposuctie? Noi am spune sa apelezi la cele mai noi aparate de slabit si de remodelare corporala!

Soare, valuri si o silueta noua – noi metode de slabit!

Ultratone Futura Pro
Pret: 75 euro/sedinta.
Ce este: Ultratone Futura Pro este un aparat care functioneaza pe baza sistemului de stimu­lare bioptica ce combina actiunea razelor optice cu biostimularea si ultrasunetele.
Cum se realizeaza: Ultratone presupune, in functie si de procedura, conectarea la un curent de joasa intensitate, la un curent pulsat care emite unde de inalta frecventa (pentru inlaturarea celulitei si stimularea productiei de colagen si de elastina), precum si alte proceduri de anti-aging sau detoxifiere.
Rezultatul: Reducerea stratului adipos, atenuarea celulitei, tonifiere musculara si relaxare.
Unde: In Centrele Silhouette din tara, in Bucuresti: Calea Dorobanti nr. 200, sector 1,
tel. 0727.225.158; Bdul Lascar Catargiu nr. 17,
tel. 0727.225.150, Unirii – Bdul Regina Maria nr. 1, sector 4, tel. 0727.225.157.

Eximia
Pret: 150 lei/sedinta.
Ce este: Eximia este un dispozitiv care trateaza celulita, diminueaza stratul de grasime, ajuta la amelio­ra­rea vergeturilor si previne re­ten­tia de lichide in organism.
Cum se realizeaza: Prin imbinarea te­ra­piei cu ultrasunet cavi­ta­tio­nal (denu­mita si tehnologia de in­locuire a lipo­suc­tiei), elec­­tro­po­ra­tiei („mezote­rapia fara ace”) si a endoliftului, un masaj de aspira­re-apa­­­sare cu rol in dre­na­rea lichi­de­lor in ex­ces din tesuturi prin activarea vaselor limfatice, remo­de­la­rea imperfectiunilor, to­nifierea tesu­turilor si cresterea oxigenarii lor.
Rezultatul: Slim si sexy in foarte putin timp!
Unde: Mon Beauty Salon, str. Aca­de­miei nr. 17, sector 1, Bucuresti, tel. 021.313.94.46 / 0726.128.820.

Professional Combo
Pret: 38 lei/sedinta.
Ce este: Professional Combo este un aparat revolutionar de electrostimulare, conceput pentru eliminarea rapida a grasimilor si atenuarea celulitei.
Cum se realizeaza: Aparatul presupune pentru inceput aplicarea unui curent electric la o frecventa si intensitate adecvate organismului si generarea unei miscari vibratorii a muschilor. Noua ne place fiindca Professional Com­bo, datorita electrozilor si benzilor termice, permite efectuarea mai multor tipuri de tratamente, de la electrostimulare si termoterapie pina la proceduri de detoxifiere a organismului (putind fi asociat si cu terapii pe baza de infrarosii).
Rezultatul: O mai buna eliminare a grasimilor la nivel tisular, eliminarea toxinelor, tonifiere si atenuarea ce­lu­litei.
Unde: Keiko Slim Spa, Bd. Magheru nr. 29, mezanin, tel. 021.316.55.97, www.keiko.ro.

UltraShape
Pret: 800 euro/sedinta de o durata de 1-2 h.
Ce este: Tratamentul cu UltraShape este o metoda non-invaziva de remodelare a siluetei, bazata pe ultrasunete.
Cum se realizeaza: Aparatul se axeaza pe capacitatea ultrasunetelor de a sparge adipocitele si de a micsora astfel stratul adipos. Vestea buna e ca dispozitivul te poate ajuta sa elimini cu pina la sapte centimetri din stratul adipos. Vestea mai putin buna e ca, la fel ca orice aparat modern de remodelare corporala, nu e setat sa faca si minuni. Tra­ta­men­tul cu UltraShape trebuie combinat cu o cura alimentara care sa continue si dupa interventie. Este recomandat sa nu consumi grasimi sau dulciuri si sa bei cit mai multe lichide.
Rezultatul: Vei observa o reducere a stratului adipos, fara sa ai parte si de echimoze.
Unde: Miko Med, str. Nicolae Caramfil nr. 51, tel. 021.233.44.67, www.mikomed.ro.

Foto:Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty