Reguli pe care trebuie să le respecți dacă ai extensii de gene

Dacă ai încercat și tu acest trend și ți-ai aplicat extensii de gene, există câteva reguli pe care trebuie să le respecți.

Reguli pe care trebuie să le respecți dacă ai extensii de gene

Cine nu îți dorește o privire pătrunzătoare și gene dese, perfecte, fără a aplica mereu mascara? Dacă ți-ai dorit să acest lucru și ai optat pentru extensiile de gene, trebuie să cunoști mai multe lucruri, atât despre îngrijirea lor, cât și despre ce ustensile trebuie să eviți.

1. Evită apa în primele 24 de ore

Nu, nu trebuie să stai departe de apă din toate punctele de vedere, ci doar să ferești ochii, implicit, genele. Dacă trebuie să te demachiezi, folosește dischetele demachiante sau șervețele și evită zona ochilor. Este bine să eviți și dușul, deoarece este ușor să uiți că nu trebuie să te apropii de apă în zona ochilor, așa că alege să te relaxezi mai bine făcând o baie cu spumă.

2. Folosește apă călduță

După 24 de ore poți spăla și zona ochilor, însă folosește mereu o apă călduță, nu foarte fierbinte. Dacă apa va fi prea caldă riști chiar ca adezivul să se topească. În plus, este indicat ca întotdeauna să ai o temperatură medie, deoarece apa fierbinte usucă pielea.

3. Nu folosi produse pe bază de ulei

Ferește-te de produsele pe bază de ulei. Fie că este vorba un demachiant bifazic, de fond de ten, eyeliner sau mascara, uleiul nu trebuie să se afle în contact cu genele tale. Acest ingredient poate distruge legătura dintre gene, slăbind practic puterea adezivului. Așadar, evită aceste produse dacă nu vrei ca minunatele tale gene să dispară după o zi.

4. Nu folosi mascara rezistentă la apă

Presupunem că motivul pentru care ai petrecut două ore la salon pentru a-ți pune genele a fost dorința ta de a avea gene perfecte, fără mascara, așadar de ce ai folosi una? Dacă genele au început să cadă și mai ai câteva zile până vei merge la înlocuirea lor, este ok, însă alege întotdeauna o variantă fără ulei, care să nu fie rezistentă la apă.

5. Renunță la cleștele pentru gene

Ferește-te de cleștele pentru gene. Nu vrei să le rupi, așadar ar fi mai bine să le lași forma naturală, mai ales că, dacă sunt aplicate corect, acestea sunt destul de curbate.

Citește și:
Cum iti poate schimba culoarea genelor aspectul fetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty