(P) Trendul toamnei: Gene de superstar

Genele bogate, lungi si curbate sunt unul dintre cele mai sexy atuuri al feminitatii asumate, dar in acelasi timp sunt si o tendinta fierbinte a acestei toamne. Afla cum poti obtine o privire de superstar!

(P) Trendul toamnei: Gene de superstar

Fie ca te atrag desenele grafice, degradeurile fumurii sau ai o abordare burgheza si minimalista asupra machiajului ochilor, o tendinta se pastreaza constanta in aceasta toamna! Si anume genele bogate, curbate, ce-ti ofera o alura de superstar!

La Dolce&Gabbana si la Oscar de la Renta am vazut ochi incondeiati in mod clasic cu tus si gene lungi, in show-ul Fendi ne-au captat atentia desenele nonconformiste desenate cu eyeliner, alaturi de gene incarcate de mascara, iar in prezentarea Honor, genele curbate au fost vedetele unui machiaj natural!

Insa daca ochii tai nu sunt umbriti in mod natural de doua evantaie generoase de gene, poti obtine acest efect hipnotizant cu mascara Superstar False Lash de la L’Oreal Paris! Aceasta mascara ofera super-volum, super-alungire… ce mai! Totul la superlativ!

Superstar False Lash are la baza o tehnologie revolutionara care iti imbraca genele in straie de ceruri negre, pentru o privire fascinanta.

Mascara are doua capete, unul ce dispune pe gene o baza alba, ce aplifica volumul la maximum. Iar pasul doi, care este mascara propriu-zisa, are o formula bogata in fibre ce innegreste genele si le alungeste pana la extrem. Cu o asemenea pereche de gene, te vei simti ca un veritabil superstar oriunde ai fi!

Experienta ta de #Superstar incepe aici! Intra pe www.superstar.lorealparis.ro si poti castiga in fiecare saptamana mascara Superstar False Lash pentru un an, premiul cel mare constand intr-o experienta de SUPERSTAR!

Descoperă noul look Superstar de la L’Oréal Paris aici:

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty