(P) Trendul momentului în materie de frumusețe? French Balayage!

Gama Blond Studio de la L’Oréal Professionnel îți oferă toate instrumentele de care ai neveoie pentru a obține look-ul momentului. Te vei putea bucura nu doar de o culoare în tendințe, ci și de un păr sănătos, strălucitor și puternic!

(P) Trendul momentului în materie de frumusețe? French Balayage!

În domeniul frumuseții, ca și în cel al modei, tendințele vin și pleacă. E greu să ții pasul cu ele, să fii la curent cu toate schimbările care apar lună de lună și să știi care sunt cu adevărat cele care vor trece testul timpului. Dar, din fericire,  pentru asta ne ai pe noi! Așa că, dacă te-ai pierdut în marea de informații și în zecile de tendințe total contradictorii pe care hairstyliștii le propun, te afli unde trebuie.

Să începem cu câteva statistici. La nivel mondial, 100 de milioane de femei au apelat la această tehnică. Este tema numărul unu în domeniul coafurii în acest moment și a fost inspirată de cele mai mai stylish femei din lume: franțuzoaicele. Cum probabil ți-ai dat seama deja, este vorba despre French Balayage!

French Balayage este o tehnică care constă în presărarea de șuvițe mai deschise pe toată lungimea părului, dar concentrate mai ales pe părțile sale superioare adăugând astfel dimensiune și contrast părului', îmi explică hairstylistul Grațian Smedescu. Cu alte cuvinte, imaginează-ți că ai petrecut o lună întreagă la mare, timp în care apa și soarele puternic ți-au deschis culoarea părului. Acesta este efectul pe care French Balayage-ul îl oferă. Un aspect extrem de natural, potrivit pentru orice nuanță de piele, textură de păr sau fizionomie.

Deși o vacanță lungă pe o insulă exotică este un plan excelent și de care cu siguranță toate avem nevoie, o să îți propun o metodă mai simplă și mai realistă. Fă-ți o programare la salon! În doar câteva ore, cu ajutorul produselor potrivite vei putea obține un look natural, strălucitor și mai ales în tendințe.

Îl pot face acasă? Care sunt produsele potrivite? La cât timp trebuie repetată procedura?

Probabil că acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ți le-ai pus. Dar, din nou, nu îți face griji, Grațian ne-a oferit toate informațiile de care ai nevoie.

În primul rând, trebuie să știi că nu este indicat să realizezi această tehnică acasă. Alege un specialist care să se ocupe de părul tău pentru a evita nu doar deteriorarea podoabei capilare, dar și un rezultat dezastruos. Apoi, trebuie să ai răbdare. Procedura durează undeva între trei și cinci ore, explică Grațian. Partea cea mai bună a acestei tehnici este faptul că se întreține extrem de ușor. Grațian recomandă să revii la salon la trei-șase luni pentru întreținerea culorii. Un alt sfat pe care hairstylistul îl oferă este să ai părul curat înainte de a face procedura, pentru că este o tehnică de pictare a părului.

În ceea ce privește produsele, Grațian subliniază importanța alegerii unor produse profesionale. Nu îți vor deteriora părul, nu vei avea surprize neplăcute și te vor ajuta să obții exact culoarea pe care ți-o dorești.

LOréal Professionnel este un pionier în domeniul frumuseții, de mai bine de o sută de ani brand-ul francez reușind să creeze cele mai bune produse pentru decolorarea părului. Istoria acestora a început în 1920 cu lansarea gamei LOréal dOr și continuă astăzi cu Blond Studio – setul perfect pentru orice femeie care își dorește să își decoloreze părul în siguranță, dar și pentru orice hairstylist care își dorește să obțină rezultate profesionale. În plus, gama îți oferă cea mai mare varietate de posibilități de decolorare: de la cinci până la nouă niveluri, fiind astfel instrumentul ideal pentru orice specialist în frumusețe care vrea să îndeplinească dorințele clientelor sale.

French Balayage este un serviciu personalizat marca LOréal Professionnel ce constă în două etape, pentru a obține un rezultat omogen, natural, strălucitor, perfect neutralizat, à la française. Primul pas îl reprezintă decolorarea părului cu produsele Blond Studio, o procedură perfect sigură, care nu distruge sau deteriorează podoaba capilară și care este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Gama Blond Studio și-a mărit portofoliul cu noul produs Blond Studio Clay 7, tool-ul de balayage la care toți profesioniștii au visat. Formula sa cu 19% argilă îi oferă o textură elastică, ce te ajută să  beneficiezi de o experiență plăcută, dar și de rezultate excepționale. Nu conține amoniac, asta însemnând că nu presupune utilizarea foliilor sau a unui tratament termic. În plus, nu are miros, așa că vei fi scutită de experiențele neplăcute de care ai avut parte până acum când alegeai să îți decolorezi părul. De asemenea, este produsul minune pe care Grațian l-a folosit pentru a obține look-ul din imagini.

Un alt produs din această gamă care s-a bucurat de un real succes atât în rândul femeilor, cât și în  al hairstyliștilor, este Blond Studio Multi-techniques 8. Concentrația sa ridicată de acid citric și glicerină protejează părul, menținându-l sănătos în timpul procesului de decolorare. În plus, îți oferă o decolorare puternică, de până la opt niveluri.

Însă Blond Studio Clay 7 nu este singura noutate pe care gama o aduce. Sustenabilitatea este una dintre valorile principale pe care gama le-a adoptat. Pentru asta, noul Blond Studio a trecut de la 0 la 100% plastic reciclat, economisind astfel 53 de tone de plastic în fiecare an.

Revenind la pașii necesari pentru obținerea look-ului must-have al momentului, French Balayage, trebuie să știi că LOréal Professionnel îți pune la dispoziție un produs care elimină reflexele nedorite și care îți oferă o strălucire sporită. Așadar, după ce părul a fost decolorat, următorul pas constă în folosirea gloss-ului neutralizant, Dia Light. Este un gel-cremă pe bază de acizi care neutralizează orice fond de decolorare și care ajută la hidratarea părului (părul este cu 30% mai hidratat). În plus, are un pH redus, nu conține amoniac, nu sensibilizează părul și ajută la închiderea cuticulelor după decolorare. Reușește să reîmprospăteze chiar și cele mai estompate culori și să îți ofere un păr strălucitor și extrem de sănătos.

Așadar, dacă ești în căutarea unei schimbări de look, French Balayage este opțiunea perfectă. Îți va oferi un aspect natural, însă în același timp sofisticat și extrem de feminin. Iar mulțumită gamei Blond Studio de la LOréal Professionnel e mai simplu de obținut ca niciodată. Inspiră-te din look-ul creat de Grațian Smedescu și fă-ți o programare la salon pentru a te bucura de trend-ul must-have al momentului!

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty