(P) Tratament anticelulitic DR. Kleanthous

Eliminarea celulitei este una dintre cele mai mari provocări ale femeii moderne. Alimentația deficitară, sedentarismul, afecțiunile hormonale și, pur și simplu, schimbarea proceselor metabolice odată cu vârsta, cauzează depuneri inestetice de grăsime pe coapse, șolduri sau fese.

(P) Tratament anticelulitic DR. Kleanthous

Tratamentele anticelulită au rolul de a reda suplețea și elasticitatea țesutului conjunctiv și de a accelera drenajul limfatic și circulația sanguină.

Orice tratament anticelulitic trebui să fie aplicat după vârsta de 25 de ani când încep să se acumuleze depozitele de grăsime. Dr. Kleanthous a creat un tratament anticelulitic numit Body Shape care poate fi aplicat atât în cazul celulitei incipiente, cât și pentru a ameliora aspectul celei avansate. Protocolul de tratament anticelulitic Dr. Kleanthous cuprinde concentratul, fluidul și crema BodyShape iar substantele active din compoziția acestora sunt:

  • L-Carnitina: favorizează procesul de ardere a grăsimilor depozitate
  • Moleculele de suport celular: intensifică metabolismul și întăresc țesutul conjunctiv
    Extractele de plante: previn depunerile și netezesc pielea iar efectul lor de îngrijire generează o piele netedă
  • Extractul de alge: intensifică topirea grăsimilor, conferă fermitate pielii
  • Cafeina: accelerează circulația sangvină
  • Castanul sălbatic: face posibil tratamentul în cazul varicelor
  • Extractul de lamâie: ajută la îndepărtarea retenției de apă
  • Uleiul de jojoba: reface elasticitatea pielii
  • Calendula: curăță sistemul limfatic

 

Efectul acestor subtanțe active din compoziția tratamentului anticelulitic Dr. Kleanthous este maximizat și accelerat prin aplicarea lor pe zonele afectate, cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete Sonostar Matrix. Cu ajutorul sonorezonanței, se obține detoxifierea contingentului intracelular și se facilitează pătrunderea substanței active. Mai mult, ultrasunetul optimizează metabolismul accelerând funcționarea enzimelor lipolitice, de degrafare a grăsimilor.

Rezultatul: pielea va deveni extrem de fermă. În cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile după numai câteva ședințe de tratament. În urma acestui tratament anticelulitic, depozitele de grăsime sunt descompuse, toxinele sunt eliminate, țesutul conjuctiv este tonifiat iar pielea capătă un aspect mai ferm.

Tratamentul anticelulitic Dr. Kleanthous se realizează în salon, în urma unui peeling riguros. Dupa ce pielea este curățată foarte bine, se aplică Body Shape Concentrate, cu ajutorul aparatului cu ultrasunete. Când întreaga substanță a fost introdusă în piele, se fac împachetări care ajută la o mai bună absorbție a substanțelor active. La final, corpul se masează cu Body Shape Cream. Acest tratament este disponibil si la THAIco Spa Bucuresti.

O cură de tratament anticelulitic cuprinde 4-6 ședințe realizate la un interval de 1-3 zile. În următoarele 8 săptămâni după finalizarea acestei cure, se recomandă utilizarea zilnică a cremei Body Shape.

Te invităm să descoperi chiar tu beneficiile acestor tratamente faciale si corporale inovatoare pe kleanthous.ro

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty