(P) Toleriane Ultra, gama La Roche-Posay ideală pentru pielea sensibilă și alergică

Alergiile sunt o problemă cu care se confruntă milioane de oameni din întreaga lume, însă La Roche-Posay vine în ajutorul celor care au o piele sensibilă și alergică cu noua gamă Toleriane Ultra.

(P) Toleriane Ultra, gama La Roche-Posay ideală pentru pielea sensibilă și alergică

Alergiile reprezintă a patra problemă de sănătate despre care oamenii caută informații, *o treime din populația întregii planete confruntându-se cu reacții anormale ale sistemului imunitar, potrivit studiilor.

Fie că vorbim despre alergia la anumite alimente, la părul de animale sau la polen, în aproape 80% din cazuri este afectată și pielea, reacțiile alergice fiind de cele mai multe ori puternice, provocând prurit, roșeață sau chiar dureri.

Aceste reacții apar imediat mai ales în cazul pielii sensibile și, tocmai de aceea, La Roche-Posay, brand-ul expert dedicat acestui tip de piele, a lansat gama Toleriane Ultra, cu o formulă specială, testată alergologic.

Noile produse din gama Toleriane Ultra se adresează tuturor persoanelor care suferă de alergii ale pielii provocate de diferiți alergeni precum detergenții sau parfumul, dar totodată reprezintă un adevărat ajutor și pentru cei care se confruntă cu reacții alergice la părul de animale, polen. În plus, Toleriane Ultra ajută la protejarea pielii sensibile, crescând rezistența acesteia în fața poluării și a altor factori cu potențial alergen.

Știm cât de neplăcute sunt reacțiile alergice la nivelul pielii și, tocmai de aceea, produsele din gama Toleriane Ultra au o formulă ultra-minimalistă cu puternic efect calmant, prin compoziția cu Neurosensină, un ingredient activ care interacționează cu mecanismele care provoacă iritația cutanată. În plus, formula concentrată în apa termală La Roche-Posay întărește efectul calmant pentru senzațiile de iritație și disconfort ale pielii intolerante.

Dacă și tu te numeri printre persoanele care se confruntă cu alergiile la nivelul pielii, trebuie să știi că produsele din gama Toleriane Ultra te pot ajuta să scapi de iritații și dureri într-un minut, calmează pielea și oferă în același timp o hidratare intensă, timp de 24 de ore.

Formula anti-alergeni conține doar ingredientele esențiale, fiind eliminat parfumul sau alcoolul. Astfel, Neurosensina reduce roșeața, pruritul și senzația de arsură, apa termală ajută la reducerea inflamației, iar untul de shea repară bariera pielii pentru a preveni alte reacții alergice.

Aceste proprietăți au fost confirmate de testele efectuate dupa 4 săptămâni, reducerea reactivității pielii fiind evidentă. Astfel, potrivit rezultatelor, s-au redus cu 94% senzațiile de înțepături ale pielii, cu 61% senzațiile de încălzire, cu 79% senzația de uscăciune și cu 40% senzația de piele „piele care ține”.

Gama Toleriane Ultra conține două produse, Toleriane Ultra Cremă, care calmează intens și pentru o perioadă îndelungată, eliminând disconfortul celor care au pielea ultra-sensibilă și alergică, și Toleriane Ultra 8, o formula ultra-fluidă, non-grasă, cu puternic efect calmant. Totodată, siguranța produsului este asigurată la fiecare aplicare, datorită unei noi generații de ambalaje ultra-ermetice.

*Potrivit WHO Estimation. GA2LEN. „Does rhiniteas lead to asthma?”

Foto: Shutterstock

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty