(P) Terapie celulara avansata pentru o piele vizibil intinerita

Primavara este sezonul propice schimbarilor, cand ne dorim mai mult ca oricand sa aratam mai frumoase, sa avem un look nou sau preocupari noi. De ce nu am incepe proiectul “innoirii” chiar cu tenul nostru?

(P) Terapie celulara avansata pentru o piele vizibil intinerita

Daca iti doresti un aspect vizibil imbunatatit pentru pielea ta, Laboratoarele Skincode Exclusive din Elvetia iti recomanda 2 produse cu actiune rapida: Crema Celulara Anti-aging utilizata complementar cu Tratamentul Intensiv de Intinerire. Ingredientul activ al gamei, un complex de revitalizare celulara pe baza de minerale, aminoacizi si vitamine, fortifiaza tenul, il hraneste in profunzime si accelereaza rata de innoire a celulelor. Astfel, tenul este protejat si isi recapata luminozitatea si tonusul.

Crema celulara anti-aging are o concentratie de 3 ori mai mare de complex activ decat orice alta crema din gama Exclusive, si este imbogatita cu Dermaxyl, un ingredient patentat care stimuleaza productia colagenului. Are efect de umplere a ridurilor, iar tenul este revigorat din interior, devenind neted si cu un aspect proaspat.

Tratamentul intensiv de intinerire este cel mai concentrat produs din gama Skincode Exclusive, cu un continut de 8 ori mai ridicat de ingredient activ. Aplicat inainte de crema anti-aging, acesta patrunde in straturile profunde ale pielii, ii potenteaza actiunea si creste fermitatea pielii. Are efect vizibil de lifting si corectie a ridurilor, refacand conturul fetei.

Rezultatul va fi un ten mult mai proaspat si mai luminos, cu o textura compacta si catifelata, iar ridurile vor fi estompate considerabil!

Produsele sunt disponibile in Farmaciile Help Net.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty