(P) Sfaturi de la Dr. Organic – 4 greșeli frecvente în îngrijirea pielii și cu ce produse să le eviți

(P) Sfaturi de la Dr. Organic – 4 greșeli frecvente în îngrijirea pielii și cu ce produse să le eviți

1 Folosești prea multe produse exfoliante

Poate ai observat și tu trendul acesta al exfoliantelor puternice, unde dacă 'nu ustură, nu funcționează'. Chiar dacă o exfoliere îți curăță eficient fața, e important să știi când să te oprești. Exfolierea excesivă dăunează proceselor naturale de hidratare ale pielii, usucă pielea și în unele cazuri, chiar poate duce la descuamare. Dr. Organic îți recomandă Crema anti-îmbătrânire cu rodie, dacă ai abuzat de exfoliere și acum ai pielea uscată sau dacă ai pielea matură. Crema nutritivă este bazată pe rodie organică și îmbogățită cu aloe vera, unt de Shea, unt de cacao, ulei de migdale dulci și ulei din germeni de grâu. Antioxidant puternic cu efect emolient profund, calmează pielea uscată și o hidratează, oferindu-i confort ridicat.

2 Nu folosești produse potrivite pentru tipul tău de piele

Motivul pentru care nu prea vezi rezultate, este că produsele nu sunt potrivite pentru necesitățile pielii tale. Află care este tipul tău de piele, apoi citește cu atenție instrucțiunile de pe produs. Una dintre cele mai sensibile zone este cea dimprejurul ochilor. Subțire și foarte vascularizată, pielea din jurul ochilor reacționează ușor la toți factorii de mediu precum și la cosmetice, iar de cele mai multe ori nu-ți va plăcea reacția. Crema antirid de la Dr. Organic special creată pentru conturul ochilor, pe bază de rodie organică asociată cu aloe vera, ulei de migdale dulci și ulei din sâmburi de struguri, este creată pentru a calma și preveni uscăciunea din zona ochilor.

3 Te speli pe față cu apă prea fierbinte

Temperatura ridicată a apei îți usucă pielea și te expune riscului de iritații. Folosește apă călduță și nu uita nici de buze. Zona buzelor se usucă foarte rapid din tot felul de cauze, de la apă prea fierbinte, la soare și ger. Balsamul de buze de la Dr. Organic conceput pentru hidratarea buzelor uscate, este gras, calmant, protector și emolient.Nu uita că oferă protecție SPF 15 împotriva radiațiilor UVA și UVB nocive.

4 Folosești deodorant imediat după epilare

După epilare, pielea axilei este foarte sensibilă iar deodorantele care au un procent mai mare de alcool pot provoca iritații foarte neplăcute într-o zonă greu accesibilă, cu un grad crescut de umiditate. Îți recomandăm deodorantul cu rodie de la Dr. Organic, cu 0% alcool și peste 70% ingrediente naturale organice. Are acțiune antibacteriană, conține rodie organică și aloe vera, ulei de floarea soarelui, mușchi islandez și irlandez și vitamina E. Pielea este catifelată, netedă și îngrijită, protejată pe termen lung împotriva mirosurilor.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty