(P) Programul intensiv pentru siluetă propus de Estetiq Solutions

(P) Programul intensiv pentru siluetă propus de Estetiq Solutions

Pentru a veni în întâmpinarea femeilor cu un program aglomerat dar care își doresc să se mențină în formă sau să scape de câteva kilograme la începutul verii, terapeuții și antrenorii de la Estetiq Medical Center au conceput un program de remodelare corporală care include 3 dintre cele mai eficiente modalități pentru o siluetă perfectă și un boost de energie.

Prima procedură recomandată este criosauna (aerocrioterapie). Această metodă constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului uman, în mediu gazos, la o temperatură de până la -180˚C, pentru 180 de secunde. Organismul începe să lucreze pentru a regla acest dezechilibru, crește fluxul de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățind funcționarea acestora și intensificând astfel metabolismul. După o sesiune de criosaună, nivelul de energie este îmbunătățit considerabil iar stresul este diminuat. Între proceduri se pot pierde între 1000-3000 de kcal iar după 20-30 de ședințe, s-a observat o pierdere în greutate de până la 10 kg. Dar nu numai silueta are de câștigat. Aerocrioterapia stimulează producția de colagen, făcând pielea mai strălucitoare și mai fermă. De asemenea, această terapie prin frig mărește rezistența la efort iar după sport, ea ajută la o refacere rapidă și la reducerea febrei musculare, astfel că se obțin rezultate foarte bune prin asocierea celor două.

Hydroshape_Estetiq 1

Efectele beneficii ale exercițiului fizic pentru sănătate sunt o preocupare constantă în echipa Estetiq iar Hydroshape este aparatul de fitness recomandat aici la care noi, femeile, visăm dintotdeauna. Antrenamentul este ușor de efectuat iar rezultatele sunt maxime. Timp de 40 de minute pedalezi într-o capsulă plină cu apă, iar jeturile de hidromasaj acționează asupra pielii și contribuie la relaxare și la drenajul limfei. 840 de kcal arse într-un antrenament moderat nu sună rău, nu-i așa? În plus, aspectul inestetic de coajă de portocală este vizibil diminuat. Un al element important al Hydroshape este eliberarea de ozon în tipul antrenamentului. Acesta are efect de micropeeling astfel ca pielea va fi foarte bine oxigenată, respectiv, mai frumoasă.

trilipo1

Cea de-a treia metodă inclusă în programul intensiv conceput de echipa Estetiq este una al cărei obiectiv principal este eliminarea celulitei și tonifierea pielii. Trilipo combină două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa Tripolară şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergic care conduce la eliminarea grăsimilor, drenaj limfatic și întinderea pielii într-o manieră neinvazivă. Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermului, hipodermului şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor. Intern, TriLipo DMA face ca muşchii să se contracte, împingând în sus celulele grase. Extern, acestea sunt împinse în jos de către presiunea aplicatorului. Efectul de comprimare' rezultat sub acțiunea mecanismului patentat de drenaj limfatic, face ca grăsimea să dispară în scurt timp.

Pentru a beneficia de programul intensiv conceput de echipa Estetiq Medical Center, intră în legătură cu unul dintre terapeuți pe www.estetiqmedical.ro

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty