(P) Parfumul FIRST INSTINCT, Abercrombie & Fitch, disponibil in exclusivitate in magazinele Douglas

Douglas si Abercrombie & Fitch ti-au pregatit o mare surpriza in aceasta luna: parfumul FIRST INSTINCT, dezvoltat impreuna cu InterParfums, este acum disponibil in Romania in exclusivitate in magazinele Douglas si in magazinul online www.douglas.ro.

(P) Parfumul FIRST INSTINCT, Abercrombie & Fitch, disponibil in exclusivitate in magazinele Douglas

Inspirat de acel prim moment al atractiei, atunci cand lumile a doi oameni se ciocnesc si o scanteie este aprinsa, FIRST INSTINCT este interpretarea entuziasta a primei priviri si a acelui sentiment simtit in primul moment, acel moment care nu poate fi definit in cuvinte si care nici nu poate fi anticipat.

Barbatul care poarta FIRST INSTINCT este in mod natural sexy, increzator si nu se teme sa-si exprime sentimentele cele mai profunde. Ii place sa riste, este sigur pe el si te poate captiva cu energia si farmecul lui, fara pic de efort. FIRST INSTINCT va duce barbatul care il poarta cat si pe partenera sa inapoi in acel loc unde chimia a fost simtita prima oara, iar prima lor atractie a luat cea dintai infatisare.

DSC_1349

Cu o baza de chihlimbar si mosc, piper Szechuan in notele de mijloc, gin & tonic si pepene galben kiwano care definesc aceasta experienta senzoriala in notele de varf, FIRST INSTINCT este un amestec modern masculin.

Inradacinat in patrimoniul Abercrombie & Fitch, ambalajul parfumului demonstreaza atentia la detalii. Forma curata a sticlei are un element de design unic, cu o suprafata ondulata pe partea din fata si din spate, in timp ce claritatea sticlei lasa nuanta parfumului sa isi croiasca drumul. Accentele de argint ale capacului inscriptionat din metal si placuta personalizata pe laterala sticlei fac din acest ambalaj o declaratie de stil.

Familia olfactiva a parfumului FIRST INSTINCT este Fougere Aromatic Ambrat.

Aduse laolalta pentru barbatul care traieste prin primul sau instinct, aceasta aroma moderna – senzuala – orientala se mandreste cu o constructie noua, masculina, extrem de stratificata. Este o aroma sexi si irezistibila, care creeaza dependenta.

abercombie-fitch-100-ml-bottle--box

Notele de Top: Gin & Tonic Electric combinat cu pepene galben Kiwano dau startul aromei, amplificand momentul, emotia, adrenalina si optimismul proaspat, tineresc.

Notele de mijloc: piperul Szechuan aprinde scanteia pentru a incalzi atractia magnetica in timp ce frunzele de violeta aduc profunzime si un amestec interesant de citrice pentru a capta masculinitatea calda si texturata.

Baza: Senzualitatea Moscului Sueded se impleteste cu chihlimbarul brut elegant, cladind o tensiune entuziasta si pura dependenta, care nu poate fi oprita.

„Am vrut sa creez o aroma moderna, care echilibreaza atat elemente proaspete fougere, cat si caldura orientala. Toate notele impreuna creeaza un parfum plin de farmec, pentru barbatul Abercrombie & Fitch si nu numai „- Phillippe Romano, Parfumierul FIRST INSTINCT.

FIRST INSTINCT este disponibil in Romania in exclusivitate in magazinele Douglas si in magazinul online www.douglas.ro, incepand cu luna septembrie 2016.

DSC_1399

EDT SPRAY 30 ml 189 lei
EDT SPRAY 50 ml 259 lei
EDT SPRAY 100 ml 355 lei
BODY SPRAY 50 ml 115 lei
HAIR AND BODY WASH 150 ml 115 lei
DEODORANT STICK 75 g 95 lei

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty