(P) Oriflame aniversează 25 de ani de pasiune pentru frumusețe în România

Oriflame România sărbătorește 25 de ani de pasiune pentru frumusețe, inovație și stil de viață sănătos.

(P) Oriflame aniversează 25 de ani de pasiune pentru frumusețe în România

Timp de mai bine de două decenii, brandul s-a  remarcat în România prin produse inovatoare inspirate din natură, soluţii pentru un stil de viață sănătos și respect pentru mediul înconjurător, dar și prin oportunități de dezvoltare și mii de vieți schimbate. 

Încă din 1967, compania a ajutat oamenii să arate, să se simtă și să trăiască mai bine – schimbând viețile și împlinind visurile multora. Pentru Oriflame, călătoria către împlinirea unui vis este la fel de importantă ca obiectivul final. Este vorba despre acel sentiment frumos de a face o schimbare pozitivă și de a-ţi scrie propria poveste. În urmă cu aproape 55 de ani, frații Jonas și Robert au avut o idee: aceea de a crea o companie de beauty care să ajungă la femeile de peste tot din lume şi care să le schimbe vieţile în bine. Visul lor s-a împlinit, mai mult decât atât, Oriflame a devenit compania numărul 1 în industria de beauty cu vânzare directă din Europa, având peste 3 milioane de consultanți în peste 60 de țări. În România, Oriflame și-a deschis porțile în 1995, iar în acest moment sunt 70,000 de consultați care se bucură de succes și care își îndeplinesc visurile alături de companie.

De-a lungul celor 25 de ani în România, Oriflame a schimbat viețile oamenilor în mai bine, prin modelul de business, și i-a susținut să își urmeze calea, prin suportul necondiționat. Internațional, compania  este prezentă în peste 60 de țări și are alături peste 6 milioane de consultanți care, prin pasiunea și determinarea lor, reușesc să facă performanță, atât pentru ei, cât și pentru comunitățile din care fac parte. Îmi doresc ca şi mai mulți oameni să facă următorul pas, să creadă în ei înșiși și să își împlinească visurile așa cum reușim să facem noi pe piața din România!, Remus Florian, Director General Oriflame Romania

Oriflame sărbătorește prin lansarea a 25 de oferte fabuloase la produsele legendare Oriflame, care se pot găsi în cataloage până la finalul anului. Evenimentul aniversar va avea loc în Septembrie, la Sala Palatului, unde sunt aşteptaţi mii de consultanți din toată țara

Am pregătit pentru tine TOP 5 oferte aniversare pe care nu ai cum să le ratezi în acest catalog:

  1. Legendarul Tender Care

Unul dintre primele produse din portofoliul Oriflame, balsamul de buze a fost creat în anii 70 și este un simbol, produsul cu cea mai mare notorietate din portofoliul companiei. Asigură-te că nu ratezi prețul aniversar: doar 7,99 lei. 😊

2. Apă de parfum Miss Giordani

Giordani Gold este un brand Oriflame consacrat, iubit de milioane de femei din întreaga lume. Apa de parfum Miss Giordani a cucerit deja prin eleganţa şi caracterul vibrant specifice florii de portocal Neroli.  Această floare tipic italiană este în centrul parfumului Miss Giordani, captând personalitatea efervescentă, plină de dezinvoltură, vitalitate irezistibilă şi nota de eleganţă nativă a femeilor din Italia.

Nu rata setul aniversar disponibil în catalogul 7 la 69,99 lei.

  1. Diamond Cellular

Gama Diamond Cellular promite riduri netezite și o nuanță uniformă.  Oferind o îngrijire inovatoare cu beneficii anti-îmbătrânire, produsele conțin pudră veritabilă de diamante și extract din trufe albe, pentru o piele strălucitoare. Bogat în antioxidanți, complexul Eternal Beauty întărește bariera naturală de apărare a pielii, redând tenului frumusețea specifică tinereții. Trebuie să le încerci!

  1. Fond de ten Giordani Gold Mineral

Cine nu își dorește un fond de ten rezistent și cu o acoperire ridicată?! Ei bine, acest produs legendar Oriflame este infuzat cu minerale vulcanice prețioase ce conferă un efect de întinerire și protecție SPF 15 și asta la un preț magnific: 27,99 lei.

  1. Parfum Eclat Style pentru El

Primul parfum (nu apă de parfum) pentru el din rândul companiilor cu vânzare directă – Eclat Style este o sinteză a farmecului parizian și a eleganței firești. O aromă masculică clasică şi totodată modernă, creată de doi maeștri parfumieri și având în centru prestigiosul acord de Laire Sellier. 

Ce este nou:

Gama de parfumuri se mărește prin adăugarea celor două parfumuri Joyce Jade și Joyce Rose având-o ca imagine pe Ambasadoarea Oriflame, Feli. Sunt parfumuri de vară, Joyce Jade fiind inspirată de floarea de orhidee sălbatică, iar Joyce Rose de exotica floare de ylang ylang, două noi arome feminine, irezistibile și efervescente.

 

Gama de machiaj se extinde prin intrarea noului iluminator lichid  Illuskin în portofoliul brandului The ONE. Acum te poți bucura de un iluminator cu o formulă versatilă într-un produs inedit ce conține tehnologia Illuskin Glow, ce reflectă lumina și adaugă o nouă dimensiune pielii tale. 

Compania tocmai lansează trei produse noi NovAge de îngrijire a pielii cu formule avansate anti-acnee. Acestea reprezintă soluţii profesionale pentru pielea adulţilor cu acţiune de combatere a erupţiilor acneice, a punctelor negre și inflamațiilor de la nivelul tenului. 

 La mulți ani, Oriflame! Îți urăm cel puţin încă 25 de ani de povești de succes și produse la fel de reușite!

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty