(P) O piele întinerită în trei pași

Mulțumită pachetului ageLOC Galvanic Body Trio poți obține o piele fermă, catifelată, luminoasă și poți îmbunătăți aspectul celulitei chiar de acasă, cu o rutină de îngrijire formată din doar trei produse.

(P) O piele întinerită în trei pași

Cine nu adoră să petreacă o zi întreagă la un centru spa? Nu numai că e o metodă ideală de a te relaxa, dar în același timp te ajută și să arăți mai bine. Cu siguranță toate ne-am dori să ne bucurăm în fiecare zi de beneficiile unui masaj profesionist, dar programul încărcat sau bugetul limitat ne împiedică să ne oferim clipele de răsfăț la care visăm. Ce ai crede însă, dacă ți-aș spune că ai putea să ai parte de aceeași experiență și să obții aceleași rezultate chiar din intimitatea casei? Pare greu de crezut, însă când tehnologia se împletește cu inovația și cu pasiunea pentru îngrijire, acest lucru devine realitate.

Tocmai de aceea, specialiștii de la Nu Skin au dezvoltat ageLOC Galvanic Body Trio, un pachet care te va ajuta să recreezi acasă experiența unui spa și să ai grijă de pielea ta. Cele trei produse, ageLOC Dermatic Effects, ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Galvanic Body Spa, sunt concepute special pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii, lipsa de fermitate sau aspectul celulitei.

 ageLOC Galvanic Body Spa este un aparat inovator care dispune de o tehnologie bazată pe curentul galvanic pulsator. Mulțumită ei, ingredientele esențiale din compoziția gelurilor Nu Skin pătrund mult mai repede și mai adânc în piele. De asemenea, curentul galvanic al aparatului ajută la creşterea nivelului de energie celulară, precum și la reducerea semnelor îmbătrânirii, ameliorarea celulitei sau combaterea laxității pielii. Dispozitivul poate fi folosit pe toate zonele corpului, de la brațe, la coapse, până la fese sau abdomen.

 

Având un afișaj LED clar, indicații audio și posibilitatea de autoreglare, ageLOC Galvanic Body Spa este un aparat modern, intuitiv și ușor de utilizat. Nu mai e nevoie să apelezi la tratamente costisitoare sau să îți petreci ore în șir la saloane pentru a fi mulțumită de aspectul pielii tale. Potrivit studiilor, în doar opt săptămâni de utilizare, pielea ta va deveni mult mai fermă, iar aspectul celulitei va fi ameliorat. Pentru a avea cu adevarat rezultate vizibile, folosește ageLOC Galvanic Body Spa împreuna cu gelul ageLOC Body Shaping Gel.

ageLOC Dermatic Effects este o loțiune de hidratare care, datorită ingredientelor din compoziție, precum acidul hialuronic sau extractul de miere, îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai netedă și mai luminoasă. Mai mult decât atât, tehnologia care stă la baza acesteia ajută și la regenerarea celulară, oferindu-i pielii tale un aspect vizibil întinerit. Aplic-o de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea proaspăt curățată.

Iar pentru a diminua aspectul celulitei și a îmbunătăți fermitatea pielii, folosește de trei ori pe săptămână ageLOC Body Shaping Gel. Este un gel cu o formulă special concepută pentru a obține un aspect ferm al pielii, lipsit de imperfecțiuni. Curentul galvanic al dispozitivului ageLOC Galvanic Body Spa funcționează sinergic cu ageLOC Body Shaping Gel, pentru a permite ingredientelor-cheie să pătrundă profund în piele. Această inovație ajută la creşterea nivelului de energie celulară și la detoxifiere, diminuând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii. De asemenea, fortifică matricea extra-celulară (MEC) a pielii, ceea ce duce la remodelarea zonelor vizate. Ambele loțiuni pot fi folosite pe brațe, coapse, fese sau abdomen.

Începe rutina de îngrijire cu aplicarea gelului ageLOC Body Shaping Gel și masează ușor zona pe care vrei să o tratezi cu ajutorul dispozitivului ageLOC Galvanic Body Spa. După ce programul a luat sfârșit, îndepărtează produsul în exces cu un prosop umed. Aplică apoi pe pielea curățată cea de-a doua loțiune, ageLOC Dermatic Effects. Întregul tratament este nu doar foarte rapid, ci și ușor de realizat. Ai nevoie de doar trei produse pentru a obține o piele mai fermă, mai luminoasă, pentru a diminua celulita și a căpăta un tonus sporit.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty