(P) Hidratarea eficientă a pielii de sub mască

Am petrecut timp în casă mai mult ca niciodată în 2020, astfel că ne-am putut aloca momente de răsfăț și relaxare

(P) Hidratarea eficientă a pielii de sub mască

Purtatul măștii de protecție poate afecta în mod negativ calitatea tenului atunci când nu acordăm o atenție deosebită îngrijirii. 

Hidratarea în profunzime este un pas foarte important și este nevoie să se realizeze atât din interior, consumând suficientă apă, cât și din exterior, folosind produse de calitate, cu texturi adaptate tipului nostru de ten.

Pia Marina Voicu: „Indiferent că este vară sau iarnă, hidratarea ar trebui să fie principala ocupație în ritualul de îngrijire. Protecție solară și multă hidratare. La crema mea de zi Reparatoare de la brandul Viorica , gama Nordica si crema de noapte Reparatoare Viorica Nordica îmi place că are o textură hranitoare și lejeră în același timp. Respectă microbiomul pielii, un aspect foarte important, des subestimat'.

 Crema de zi Reparatoare Viorica Nordica

Cremă de zi protectoare, 50 ml – Viorica Livrare rapida in Romania

Această cremă special conceputa pentru îngrijirea de iarnă este formulată cu ulei de cocos și lecitină vegetală, ingrediente active ce hidratează și emoliază intens pielea, oferind tenului un aspect îngrijit, sănătos și rejuvenat.

Uleiul de cocos, bogat în vitamina Е, contribuie la regenerarea rapidă a celulelor pielii, asigură elasticitate pielii și previne descuamarea. Lecitina, un ingredient eficient de origine vegetală, reface filmul hidrolipidic al pielii, necesar în lupta cu factorii externi nocivi, dar și cu efectele temperaturilor joase.

Crema de noapte Reparatoare Viorica Nordica

 Cremă de noapte reparatoare, 50 ml – Viorica Livrare rapida in Romania

Pielea atinge apogeul regenerator în timpul repaosului nocturn. În timpul rece al anului aceasta are nevoie de o îngrijire specială, iar această cremă de noapte a fost special concepută pentru a reface filmul hidrolipidic al pielii și a susține procesul reparator de la nivelul dermei. Combinația optimă de acid hialuronic vegetal și ulei de cocos susțin procesele reparatoare prin aportul de elemente nutritive pentru a asigura tenului un aspect sănătos și îngrijit în fiecare dimineață.

Fabrica Viorica-Cosmetic a fost fondată în anul 1989 și până în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova. În producerea acestora Viorica-Cosmetic valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și părului. 

Descopera si tu toata gama lor de produse:

Ten – Viorica – livrare rapida in Romania

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty