(P) Femei pentru femei – Traieste-ti frumusetea si crede in puterea viselor tale!

O poveste despre frumusetea din interior si despre ce inseamna cu adevarat sa fii femeie intr-o lume in care visele pot deveni realitate numai prin incredere in fortele proprii si munca asidua.

(P) Femei pentru femei – Traieste-ti frumusetea si crede in puterea viselor tale!

Ce inseamna sa fii femeie? E oare diferit acest lucru fata de a fi barbat sau, pur si simplu, om? Bineinteles! Atat in interior, cat si in exterior, a fi femeie inseamna mai mult decat cifra 2 in loc de 1 in buletin. Femeile au intampinat intotdeauna mai multe dificultati in a se afirma si in a-si indeplini visele, insa acest lucru nu trebuie sa mai fie valabil. Iar singurele care pot sa faca aceasta schimbare suntem, ei bine, noi!

Frumusetea, stim cu toatele, vine din interior si a fost intotdeauna atributul forte al femeilor. Insa nu vorbim despre o frumusete superficiala, fizica, ci despre o dezvoltare personala, despre constientizarea atuurilor care le fac pe femei sa fie puternice, despre dorintele pe care le au si despre asteptarile pe care si le impun singure ca sa ajunga acolo unde si-au propus.

Inna, Andreea Esca si Camelia Sucu sunt trei femei puternice si de succes, ambasadoare pentru trei insusiri principale prin care se contureaza frumusetea unei femei si care militeaza pentru ajutorul dat femeilor de catre semenele lor si de catre… ele insele. Pentru ca merita, femeile ar trebui sa aiba incredere, in primul rand in ele, ar trebui sa se respecte, pe ele si pe cei din jurul lor, si sa isi creeze un echilibru in viata, propice pentru dezvoltarea lor personala armonioasa.

Inna mizeaza pe incredere in fortele proprii, chiar si in momentele de ezitare, si te inspira sa iti urmezi calea catre indeplinirea visului tau, indiferent de cat de multe obstacole intalnesti. Poti urmari un scurt video cu discursul sau.

Andreea Esca ne vorbeste despre respectul pe care femeile ar trebui sa si-l acorde, dar si tuturor celor cu care interactioneaza, asa cum reuseste ea sa faca de peste 20 de ani in televiziune. Pentru Andreea, pastrarea pozitiei pe care reusesti sa o dobandesti dupa ani de munca grea este la fel de importanta ca inceputul drumului. Poti vedea cum reuseste Andreea Esca sa se respecte pe sine intotdeauna.

Camelia Sucu ne povesteste despre reteta succesului sau: echilibrul dintre cariera, familie si micile momente personale, care, desi pot parea insignifiante, inseamna atat de mult pentru o femeie. Asculta cuvintele si sfaturile sale in video-ul sau.

Toate acestea, desi provin din interior, sunt potentate de micile artificii feminine: un ruj rosu, eyeliner sau mascara. Totul pentru ca femeile merita.

Campania realizata de LOreal, denumita Femei pentru femei, isi propune sa incurajeze toate femeile sa creada ca este posibil sa isi indeplineasca visurile si mai ales sa creada, in primul rand, in ele si in puterea lor!
Asa cum spune campania #femeipentrufemei, „tu esti singura care te poate duce unde iti doresti sa ajungi', asa ca fii curajoasa, si traieste-ti frumusetea, lasand-o sa straluceasca, atat in interior cat si in exterior. Pentru ca, asa cum accentueaza LOreal, meriti!

Citeste mai multe informatii despre campania #femeipentrufemei initiata de LOreal Paris pe http://www.pentrucamerit.lorealparis.ro/. Acolo vei gasi si cuvintele ambasadoarelor, interviuri cu fiecare dintre acestea, dar si un minunat copac al visurilor unde iti poti scrie dorintele pentru care esti cel mai nerabdatoare sa se indeplineasca!

Recomandari
Mai multe din beauty