(P) ELLE a încercat… suplimentele Doppelherz

Cum obții piele hidratată, unghii puternice și păr strălucitor? Cu ajutorul unui supliment cu efect rapid!

(P) ELLE a încercat… suplimentele Doppelherz

Cel mai des lucru pe care îl aud atunci când întâlnesc o persoană pentru prima dată este: „wow, ce păr frumos ai! Și, bineînțeles, de aici pornesc întrebările despre modul în care îl îngrijesc și mai ales, ce produse folosesc, având în vedere că a fost decolorat de mai multe ori și, cu toate acestea, reușește să-și mențină strălucirea și elasticitatea.

Deși multe dintre femei se așteaptă să înșir câteva produse profesionale și, implicit, costisitoare, rămân surprinse în urma răspunsului pe care îl primesc: suplimentul alimentar Kollagen Beauty de la Doppelherz. Sigur ai fost implicată până acum în cel puțin o discuție despre colagen, proteina produsă în mod natural de organism, fiind prezentă în piele, păr, unghii, sistemele osos, muscular, digestiv, vase de sânge și articulații.

Iar dacă nu ai auzit până acum de efectele pe care le are asupra frumuseții (exterioare și interioare deopotrivă), îți spunem noi! Deși se găsește în organism, producția de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă, fiind totodată influențată și de alți factori nocivi, precum fumatul, o dietă dezechilibrată sau expunerea excesivă la soare. De aceea, este important să apelăm la o sursă suplimentară care să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii, să îmbunătățească în mod considerabil starea părului și să susțină creșterea și sănătatea unghiilor, prevenind exfolierea lor.

Cercetătorii de la Doppelherz au descoperit că cea mai bună absorbție a colagenului se face prin ingerare, astfel că au creat o formulă lichidă cu gust de litchi și pepene galben, pentru a ne oferi o modalitate mult mai ușoară și mai eficientă de a corecta acele mici imperfecțiuni estetice care, câteodată, ne influențează foarte mult încrederea de sine. Dar înainte să le consumi, presupun că vrei să știi și ce anume conțin.

Kollagen Beauty are o mulțime de nutrienți, printre care peptidele de colagen, care ajută la creșterea elasticității pielii, atenuând ridurile și liniile fine ale feței, vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului, și vitamina A, biotina și zincul ce mențin sănătatea pielii. Cuprul se găsește, de asemenea, în compoziție, și este un element important pentru pigmentarea normală a pielii, în timp ce vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele de açai conțin substanțe cu rol antioxidant, care neutralizează radicalii liberi.

În ceea ce privește părul, colagenul reușește să-i intensifice creșterea, regenerarea și hidratarea, adică nu se va mai rupe atât de ușor, vârfurile despicate vor rămâne doar o amintire neplăcută, iar aspectul uscat și lipsit de vitalitate nici măcar nu va putea fi adus în discuție.

Mai mult decât atât, colagenul asigură fermitate pielii, o menține hidratată și previne apariția ridurilor. Chiar în timp ce scriam această frază mă gândeam că una dintre colegele mele, Gabriela, a folosit în urmă cu câteva luni suplimentele în speranța că ridurile de expresie din jurul ochilor se vor diminua, iar după numai patru săptămâni a observat o schimbare substanțială.

Știind că deja a încercat mai multe creme și serumuri fără rezultat, faptul că a observat niște diferențe în ceea ce privește aspectul pielii din jurul ochilor m-a convins să încerc suplimentul de la Doppelherz. Efectele sunt vizibile după numai patru săptămâni, fapt ce
reprezintă un avantaj evident, mai ales pentru femeile care, dincolo de cuvinte, își doresc și rezultate.

VERDICT ELLE
Kollagen Beauty este produsul de care ai nevoie pentru un păr sănătos, piele hidratată și unghii puternice.

FOCUS: UN TEN FĂRĂ RIDURI ȘI UN PĂR PUTERNIC

Poate fi folosit fără supraveghere medicală.

Cea mai bună absorbție a colagenului se realizează prin ingerare.

Consumă un flacon pe zi, timp de două luni, pentru efecte vizibile.

Produsul este disponibil în farmacii și pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro

Foto: Vlad Chirea

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty