(P) Douglas lanseaza campania anuala de strangere de fonduri „Beauty of Giving”

Douglas Romania lanseaza campania anuala de strangere de fonduri „Beauty of Giving” incepand cu 25 noiembrie 2016.

(P) Douglas lanseaza campania anuala de strangere de fonduri „Beauty of Giving”

Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, iar fondurile vor fi directionate catre amenajarea primului centru socio-medical de ingrijire paliativa destinat copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiilor acestora, de la Adunatii Copaceni.

Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Bubble Palette achizitionat din reteaua de magazine si online, in perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 2016, Douglas se angajeaza sa ofere 10 lei Fundatiei HOSPICE. Avand in vedere rezultatele din campaniile anterioare, obiectivul financiar pe care Douglas si-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei.

„Beauty of Giving este o campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sarbatorilor pentru a sustine cauzele care sprijina copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales sa directionam fondurile catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si o cauza extrem de sensibila, ingrijirea paliativa pediatrica ', a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas Romania.

Ingrijirea paliativa are ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor cu boli incurabile si familiilor acestora, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. Conform estimarilor HOSPICE Casa Sperantei, in prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie in fiecare an de ingrijire paliativa in tara noastra, insa doar 8% dintre acestia o si primesc. In cazul copiilor, se estimeaza ca doar 10% din cei 5.000 de copii care sufera de boli cu prognostic limitat de viata primesc servicii de ingrijire paliativa.

Centrul socio-medical de la Adunatii Copaceni va fi amenajat de HOSPICE Casa Sperantei in 2017 si va fi destinat exclusiv copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiile acestora. Centrul este gandit ca un spatiu in care acestia sa gaseasca sprijin si alinare, atunci cand se confrunta, pe langa problemele medicale cauzate de boala, cu probleme de natura sociala si materiala, si reprezinta cel de al treilea centru de ingrijire pe care organizatia il construieste in Romania.

Viziunea HOSPICE Casa Sperantei este ca in Romania toti pacientii cu boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a trai cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi lor.

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov si care a introdus in Romania, pentru prima oara, conceptul de ingrijire paliativa, replicand modelul fundatiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membra a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Sperantei, este in acest moment cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Afla mai multe despre HOSPICE Casa Sperantei si programele fundatiei pe www.hospice.ro.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty