(P) Curl Manifesto, noua gamă Kérastase pentru îngrijirea profesională a părului ondulat, creț și spiralat

Specialiștii Kérastase cred că orice tip de păr este frumos, indiferent de tipul și textura acestuia. Inclusivitatea este o valoare fundamentală pentru celebrul brand de haircare și asigurarea îngrijirii profesionale de lux pentru toate tipurile de păr.

(P) Curl Manifesto, noua gamă Kérastase pentru îngrijirea profesională a părului ondulat, creț și spiralat

Prin noua gamă Curl Manifesto, Kérastase sărbătorește toate tipurile și texturile de păr ondulat și creț, continuând să ofere pentru toate femeile cele mai bune produse și servicii profesionale de lux pentru îngrijirea părului.

Părul creț este cel mai solicitant dintre toate tipurile de păr. Necesită un tip de îngrijire intensivă, de precizie, care poate fi egalat doar cu pasiune extremă, cercetări științifice și expertiză profesională. Noua gamă Kérastase Curl Manifesto aduce femeilor cu părul creț cel mai înalt standard de îngrijire de lux acasă și în salon.

Kérastase a adunat cei mai buni experți în bucle, oameni de știință și dezvoltatori care studiază buclele de ani de zile, înțelegându-le nevoile, dezvoltând și testând tehnologii, dar și coafori și avocați, iar rezultatul este Curl Manifesto: îngrijirea profesională supremă pentru toate buclele și spiralele.

Curl Manifesto este gama professională de lux pentru îngrijirea buclelor, care răspunde dorințelor și provocărilor femeilor cu păr ondulat până la creț, foarte creț sau spiralat. Cu o combinație unică de hidratare, rezistență și definire, gama oferă o îngrijire intensă tuturor celor trei tipuri de păr creț.

Combinația perfetă a ingredientelor – mierea de Manuka hrănitoare, ceramidele fortificatoare și glicerina – oferă părului creț cu până la 83% mai multă hidratare, cu până la 87% mai puțin păr rupt și cu până la 81% mai multă definire. În cele din urmă, luxul întâlnește performanța într-o gamă de îngrijire a părului, care dă încredere femeilor să-și poarte buclele cu mândrie și încredere.

Noua gamă Kérastase Curl Manifesto conține produse atât pentru îngrijirea sau hidratarea părului ondulat și creț, dar și pentru styling, combinând eficacitatea și grija pentru podoaba capilară a femeilor moderne. Gama Kérastase Curl Manifesto este compusă din Bain Hydratation Douceur (șampon cremă hidratant), Masque Beurre Haute Nutrition (mască de păr ultra hidratantă), Gelée Curl Contour (cremă gel pentru definirea buclelor), Huile Sublime Repair (ulei hrănitor pentru păr și scalp) și Refresh Absolu (spray revigorant pentru părul ondulat și creț).

#ManifestYourGreatness

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty