(P) Cucereste lumea, cu o privire!

Unul dintre cele mai cool trend-uri ale sezonului presupune o privire de felina, asortata unei aluri cuceritoare. Jungla urbana este teritoriul tau de joaca!

(P) Cucereste lumea, cu o privire!

Se spune ca daca privesti oamenii in ochi, nu vor observa ce porti. Si recunosc ca de multe ori mi s-a intamplat sa imi amintesc despre privirea cuiva, dar si nu detalii legate de vestimentatie, accesorii sau coafura. Iar de aici trag concluzia ca ochii sunt cea mai importanta arma de seductie, dar si cel mai eficient instrument de comunicare.

Unul dintre cele mai hot trenduri ale sezonului sunt ochii accentuati cu tus si mascara ce-ti confera acea alura cool, de linx gratios, dar feroce.

Vei gasi un aliat de incredere pentru a obtine acest look in Volume Million Lashes Feline de la LOreal Paris.

Aceasta mascara legendara are acum o perie curbata, care prinde fiecare geana si ii ofera arcuire si o imbraca intr-un volum negri, intens, de la radacina pană la varf.

Nu te sfii sa aplici mai multe straturi, pentru a amplifica efectul dramatic. Privirea ta va fi umbrita de doua evantaie de gene ce-ti vor spori sex-appealul, increderea in tine si indazneala. Efectul wow, de felina, e garantat!

Descopera secretul genelor de felina!

Pentru a obtine acest look de felina inspira-te din tutorialul realizat de Alexandru Abagiu si Alina Ceusan!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty