(P) Bvlgari lanseaza doua noi parfumuri, Bvlgari Man Black Cologne si Bvlgari Man Black Orient

Dupa succesul parfumului Bvlgari Man in Black, Bulgari lanseaza doua noi creatii olfactive exceptionale: Bvlgari Man Black Cologne, o compozitie fresh orientala neasteptata, care va fi lansata in aceasta vara si Bvlgari Man Black Orient, o esenta orientala opulenta, pentru toamna.

(P) Bvlgari lanseaza doua noi parfumuri, Bvlgari Man Black Cologne si Bvlgari Man Black Orient

Devenit un parfum iconic printre esentele pentru barbati, Bvlgari Man in Black si-a stabilit notorietatea intre cutezanta naturala si eleganta telurica. Acest traseu unic, puternic, senzual, magnetic si neo-oriental este o noua infatisare a carismei virile. O exaltare a masculinitatii, aceasta esenta inca fascineaza intregul glob.

In 2016 misterele Bvlgari Man in Black dau nastere a doua noi creatii. In aceasta etapa revolutioana, Bvlgari introduce o noua apa de toaleta Bvlgari Man Black Cologne si parfumul Bvlgari Man Black Orient.

Complementare, dar distincte, noile arome au aceeasi istorie olfactiva si epica, combinand puterea si eleganta, virilitatea si rafinamentul. De la predecesorul lor, acestea preiau senzualitatea, puterea si magnetismul in timp ce aduc noi trasaturi complementare si distinte. O reinventare olfactiva, care redefineste granitele seductiei masculine, atinse de rafinament pur si putere hipnotica.

Bvlgari Man Black Cologne, o fuziune intre frig si caldura

Dedicat barbatilor cu o personalitate autentica, Bvlgari Man Black Cologne combina senzualitatea cu prospetimea orientala. Construita in contraste, aceasta ,,apa care arde' aduce o senzatie alternativa de placere, o adiere delicata a aromei plantelor in caldura verii.

Bvlgari Man Black Cologne este o aroma olfactiva hiper-moderna, ce aduce o prospetime vegetala si citrica incandescentei parfumului Man in Black, in timp ce exalta si masculinitatea intensa cu o baza lemnoasa senzuala.

Bvlgari Man Black Orient, un concentrat al misterului incandescent

Concentrat extrem al rafinamentului oriental, Bvlgari Man Black Orient este o esenta neagra a ingredientelor pure si pretioase, dedicata cunoscatorilor. Fermecand calea pentru a se reconecta cu natura originala a barbatului, parfumul se adreseaza barbatilor care sunt in cautarea elegantei subtile si a virilitatii absolute.

Bvlgari Man Black Orient este un parfum rar, un extract nou, compus dintr-o alianta de materiale prime frumoase si pretioase. Un parfum puternic cu o urma lemnoasa, iute si de piele tabacita, care este atat salbatica, cat si imbatatoare. Viril, suav, are o fateta balsamica eleganta. O aroma seducatoare, cu o amprenta usor de recunoscut.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty