Mai puține riduri, mai puțin make-up în această vară

Obișnuiești să-ți încarci, în fiecare zi, tenul cu machiaj? Vara aceasta, uită de riduri și renunță la make-up!

Mai puține riduri, mai puțin make-up în această vară

În special vara, din cauza temperaturilor ridicate, machiajul nu rezistă atât de bine pe față. Cu toate acestea, ne este greu să ne lipsim de make-up, mai ales când suntem în situația în care imperfecțiunile tenului ne stârnesc nemulțumire.

Este foarte important să lăsăm, din când în când, tenul să respire, cu atât mai mult cu cât machiajul ne poate dăuna dacă este folosit în exces. Dacă ridurile te împiedică să lași produsele de make-up deoparte, avem o veste bună și, implicit, o soluție pentru tine.

Produsele din gama Fillerina te pot ajuta să obții, chiar la tine acasă, tenul cu mai puține riduri la care visezi. Datorită moleculelor de acid hialuronic din compoziție, cu greutăți moleculare diferite, acestea acționează în profunzimea straturilor pielii, fiind și prima generație de tratamente  dermato – cosmetice din gama Labo, cu sase molecule de acid hialuronic,  cu efect dovedit de umplere și redare a fermității tenului*. Tratamentul dermocosmetic Fillerina este destinat tenurilor marcate de efectele înaintării în vârstă, reușind să umple ridurile și liniile de expresie, dar și să redea volum pomeților sau buzelor.

Fillerina este disponibil în trei concentrații diferite, așa că îți poți alege tratamentul în funcție de nevoile tenului tău.

  • Gradul 1 este recomandat pentru persoanele cu riduri de îmbătrânire și linii de expresie moderate, trăsături faciale cu tendință de lăsare, în special pomeții și buzele.
  • Gradul 2 este recomandat persoanelor ale căror linii de expresie sunt deja vizibile, iar tenul prezintă zone în care pielea este lăsată în mod vizibil.
  • Gradul 3 este recomandat persoanelor cu riduri foarte adânci și pronunțate și zone cu piele foarte lăsată, în special pomeții și buzele.

Cum se utilizează Fillerina?

Tratamentul constă în folosirea celor două produse, gelul de umplere și crema nutritivă, timp de 14 zile, dimineața sau seara. Înainte de aplicarea tratamentului dermatocosmetic, se consumă minim două pahare cu apă, care au rolul de a facilita absorbția acidului hialuronic în piele. Apoi, cu ajutorul dispozitivului de dozare, se aplică 2ml de gel, pe riduri sau pe zonele care necesită volum și se lasă să acționeze timp de 10 minute. Al doilea pas constă în întinderea gelului pe toată fața și pe gât, prin tapotare, nu frecare. După ce gelul a fost pătruns, complet, în piele, se aplică, pe față și pe gât, 1-2ml crema nutritivă, prin mișcări ușoare, asigurându-i, astfel, pielii o hidratare intensă. Se vor aplica alte produse cosmetice doar după 30 de minute de la încheierea tratamentului.

Efectele tratamentului dermocosmetic Fillerina pot fi prelungite, de la 1-2 luni, până la 3-4 luni, prin utilizarea celorlalte produse din gama, mai exact a cremelor zilnice Fillerina: de zi, de noapte sau de ochi și buze.

De asemenea, dacă îți dorești buze voluminoase, fără să apelezi la doctorul estetician, poți opta pentru Fillerina Lip Volume. Tratamentul dermocosmetic conferă volum țesutului cutanat al buzelor, cu până la 14,2% mai mult după 30 de zile de utilizare, fără injectare**. Produsul are în compoziție 6 molecule de acid hialuronic, cu greutăți moleculare diferite, având, astfel, un nivel ridicat de absorbție și de umplere a buzelor.

Vara aceasta renunță la machiaj și afișează-ți, fără rețineri, tenul reîntinerit cu ajutorul Fillerina.

*Anti-aging and filling efficacy of six types hyaluronic acid based
dermo-cosmetic treatment: double blind, randomized clinical trial of efficacy and safety
Vincenzo Nobile, PhD,1 Daniela Buonocore, PhD,2 Angela Michelotti, PhD,1 & Fulvio Marzatico, PhD2, Journal of Cosmetic Dermatology, 13, 277–287
**FU.04.C.SL_2012/1842

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty