Machiaj de zi, cu minimum de produse!

Daca porti un machiaj de zi simplu, ai nevoie doar de doua produse, dar bune! Primul, un fond de ten rezistent, al doilea, un ruj hidratant.

Machiaj de zi, cu minimum de produse!

Ieri, am testat la birou doua produse de machiaj de la Estée Lauder, cu ajutorul carora am obtinut un machiaj de zi rezistent, luminos si aproape imperceptibil: fondul de ten Double Wear (in varianta lichida si sub forma de cushion) si rujul Pure Color Envy. Iti spun cum aceste doua produse fac echipa buna, reusind sa ofere un look minimalist, de efect.

Pentru un machiaj de zi rezistent, baza conteaza!

Am supus la test fondul de ten Double Wear Stay-in-Place Foundation SPF 10 si varianta cushion, Double Wear Nude.

Ambele promit un machiaj natural si luminos, si ambele au o formula rezistenta:

Double Wear Stay-in-Place Foundation SPF 10 se mentine pana la 24 de ore, in timp de Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup, pana la opt ore. Best-seller in categoria de machiaj, Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Foundation SPF 10 are o formula rezistenta care se pastreaza impecabil pe ten, chiar si la umiditate sau caldura. Acest fond de ten avansat ofera protecie SPF 10, nu se intinde, nu se transfera, nu contine ulei si defineste confortul in machiaj. De la primul contact, este un fond de ten care convinge si cred ca este un aliat bun pentru machiajul de birou.

Machiaj de zi Estee Lauder3

Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup este varianta alternativa, optima pentru weekend, mai lejera, portabila si foarte luminoasa. Pe acest fond de ten, l-am aplicat treptat, pana am obtinut un strat de machiaj natural si uniform.

Tusa de gratie: un ruj somptuos

Pure Color Envy, in noua nuanta Languid Love, este tusa finala, prin care finisezi discret un machiaj de zi. Acesta are o acoperire medie si un luciu moderat, plus ca ofera senzatia de confort si hidratare.

Daca vrei, poti folosi rujul pe varful poemtilor, pentru un strop de glow!

Machiaj de zi

Voila, un machiaj de zi simplu, cu minimum de produse!

FOTO: Alina Baisan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty