Lucruri pe care nu știai că le poți face cu ajutorul unui BeautyBlender

Cu siguranță BeautyBlender-ul este unul dintre cele mai iubite și folosite accesorii din trusa noastră de machiaj. Cu ajutorul lui putem aplica fondul de ten extrem de rapid și acesta va arata foarte natural. Dar știai că poți face mult mai multe lucruri cu el?

Lucruri pe care nu știai că le poți face cu ajutorul unui BeautyBlender

Iată șapte trucuri care te vor face să iubești și mai mult acest mic accesoriu.

Iluminează-ți fața că o profesionistă

Pe partea rotundă a BeautyBlender-ului pune puțin iluminator lichid, după care aplică-l în forma literei C de pe partea superioară a pomeților spre tâmple. Întoarce-l și folosește vârful ascuțit pentru a aplica iluminator pe zonele mai mici ale feței, cum ar fi arcada și colțurile interioare ale ploapelor.

Exfoliază-ți fața

Scrub-urile de față sunt făcute să te ajute să elimini celulele moarte dar, în unele cazuri, pot să îți irite tenul. Evită acest efect nedorit folosind BeautyBlender-ul pentru a doza produsul și a-ți masa față cu mișcări circulare.

Aplică autobronzantul

Știți efectul acela de mâini portocalii deoarece ne-am aplicat autobronzantul fără să ne gândim la cum vor arata mâinile noastre după? Cum putem evita acest efect neplăcut? Nimic mai simplu. Aplică autobronzantul cu ajutorul capătului rotund al BeautyBlender-ului și maseazăi pielea cu mișcări circulare. Acesta va crea un efect uniform și nu va lasa urme neplăcute.

Acoperă-ți rădăcinile crescute ale părului

Nu te-ai mai vopsit de ceva vreme. Rădăcinile crescute îți dau batăi de cap? BeautyBlender-ul te va salva și de această dată. Aplică cu ajutorul burețelului vopsea sau nuanțator la rădăcină pentru a crea un efect natural.

Îndepărtează blush-ul în exces

Știi acel moment când ai vrut să îți adaugi puțină culoare în obraji, însă ai exagerat? Acum putem evita să ne distrugem întregul machiaj când dorim să îndepărtăm blush-ul aplicat în exces. Oricum, trebuie să fii o specialistă ca să îți dai seama care este cantitatea perfectă de produs pe care trebuie să o aplici. Pentru a evita această „criză existențială” aplică puțină apă tonică pe BeautyBlender, pe capătul ascuțit, după care tapotează explozia de blush pentru a evita să îți ruinezi întregul machiaj.

Aplică oja cu glitter în mod corect

Un strat de glitter este prea puțin. Însă prea multe straturi pot crea un efect nedorit pe unghii. Realizează efectul de glob disco pe care ți-l dorești aplicând oja cu sclipici cu ajutorul capătului ascuțit al unul BeautyBlender uscat. Burețelul uscat va absorbi oja transparentă și va lasa doar sclipiciul în urmă, iar acest lucru te va ajuta să obții efectul dorit pe unghii.

Estompează-ți rujul

Rujul estompat este la modă, însă nu trebuie să te murdărești pe degete în timp ce îl aplici. Aplică rujul doar pe mijlocul buzelor după care folosește capătul ascuțit al BeautyBlender-ului pentru a estompa culoarea pe margini.

Sperăm că toate aceste sfaturi te vor ajuta să folosești mai eficient burețelul minune și să își dai seama cât de important este să achiziționezi unul, dacă nu ai făcut-o deja.

Citește și:
Cele mai bune uleiuri pentru ten, în funcție de pielea ta

Text: Andreea Pacioras
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty