Lipomassage – o noua tehnica de slabit

Un corp slim fara bisturiu? Catalina Pavel a incercat pentru tine o noua tehnica de slabit, cu rezultate de la prima sedinta!

Stii femeile acelea care ar face orice doar ca sa slabeasca, fie si un pic? Care jongleaza cu dietele, supele de varza si incearca pina si teribilul ceai chinezesc? Ei bine, cu rusine in glas recunosc ca si eu am fost una dintre ele (cum, Doamne iarta-ma, beam ceaiul ala?!). In final, insa, m-am trezit la realitate si am ales in locul regimurilor kamikaze o alimentatie corecta si un abonament la cursuri de dans, care te ajuta sa pierzi in greutate, dar si sa capeti o tinuta eleganta.

Cit despre zonele-problema care nu dispar prin sport, dans si nici o alta activitate placuta omului, tin sa-ti spun ca am reusit sa le tratez la Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare. Stiam ca programul Lipomassage, realizat cu LPG, te ajuta sa slabesti, sa-ti remodelezi corpul si sa obtii un plus de fermitate a pielii intr-un timp record.

Asa ca am ajuns la Silhouette dornica sa incerc cit mai rapid acest tratament non-chirurgical cu rezultate vizibile de la prima sedinta. Ca la fiecare vizita la Silhouette, Centre de Slabit si |nfrumusetare, am fost intimpinata de un terapeut bine antrenat in folosirea tehnologiei de infrumusetare de ultima generatie.

Intr-o prima discutie, am aflat ce presupune mai exact lipomasajul efectuat cu LPG, o procedura directionata inspre stimularea fibroblastelor, distrugerea acumularilor inestetice de grasime si atenuarea aspectului de coaja de portocala al pielii. Am avut parte, apoi, de un consult riguros al medicului, care a stabilit exact zonele cu probleme, dupa o evaluare fotografica si dupa alte doua teste ce au dezvaluit gradul in care se afla celulita, dimensiunea stratului de grasime si nivelul apei din corp.

Dupa care am trecut la o lipo-evaluare pe orizontala (analiza tesutului adipos) si apoi la o lipo-zonare (schematizarea strategiei de tratament si a zonelor cu probleme). Tratamentul propriu-zis cu LPG este o procedura foarte relaxanta, bazata pe actiunea a doua role motorizate independent.

Atunci cind ambele role sint directionate spre interiorul dispozitivului, ele declanseaza lipoliza in adipocite, provocind distrugerea si eliminarea acumularilor de grasime. Miscarea lor spre exteriorul dispozitivului de actiune duce la intarirea stratului de colagen din piele si a fibrelor de elastina, efectul imediat fiind tonifierea pielii. Cind cele doua role se misca in directii opuse, are loc remodelarea corpului si netezirea pielii cu aspect de „coaja de portocala”. Elle a incercat

Tin sa-ti spun ca dupa tratament pielea mea e ferma si catifelata. Mi-am sculptat bratele, coapsele, fesele si abdomenul, iar acum arat, in sfirsit, asa cum vreau in rochia stylish si strimta, cumparata in ajun… ca polita de asigurare.

Verdict ELLE

Un super-tratament care m-a ajutat sa slabesc si sa-mi tonifiez pielea.

Si mai grozav este ca Lipomassage este dedicat si barbatilor.

Unde: Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare din tara, www.silhouette.ro.

Foto: Iulian Nan
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty