Injectii homeopate – tratament de medicina estetica biologica

Nu mai e nevoie sa transpiri la sala, nici sa te infometezi si nici sa cheltuiesti sume exorbitante pe tratamente cosmetice. Lioara Bradu a descoperit ca niste pastilute homeopate si un set de injectii te pot face mai tinara, mai supla, mai frumoasa.

Ti-e frica de durere! stiu ca la virsta mea, dupa doua nas­teri si zeci de injectii cu Bo­tox, afirmatia aceasta suna ridicol, dar acesta e ade­varul. In copilarie mama imi cumpara co­vrigei in ciocolata si drajeuri cu arahide inaintea oricarei vizite la medic. Era singura modalitate de a ma convinge sa intru in cabinet. Noaptea visam ca gasesc leacul absolut, acela care sa trateze orice si care in fantezia mea era sucul de lamiie. Gripa, indigestia, durerea de dinti, toate se vindecau in acelasi fel in visul meu: medicul ma serveste cu o limo­na­da pe care eu trebuie sa o beau cu atentie, incet, inghititura cu inghititura.

De atunci am crescut – in virsta, in inaltime, in kilograme, in minte (imi place sa cred) –, doar curajul mi-a ramas acelasi: adica mai deloc. Intelegi, asadar, de ce atunci cind am primit invitatia de a testa un tratament de medicina estetica biologica (cea mai noua metoda de prevenire si tratare a inestetismelor, remodelare corporala si intinerire, ce presupune pe linga admi­nistrarea pe cale orala a unor remedii homeopate si injectarea lor in punctele de acupunctura), am spus da din curiozitate, dupa care am zacut toata ziua cu ochii in tavan, paralizata de frica, uluita de lipsa mea de maturitate, de faptul ca-mi pling de mila, de meseria mea (realizez ca a testa rujuri, parfumuri si tratamente de intinerire nu e consi­derata de majoritatea oamenilor tocmai o munca de documentare jurnalistica).

Pentru prima sedinta m-am pregatit minutios, dupa metode americane: timp de o saptamina m-am privit in ochi (in oglinda, fireste!) si mi-am spus: „Poti s-o faci!”. Apoi, cind m-am simtit destul de curajoasa (a se citi curioasa), am anuntat in gura mare in redactie: „Miine incerc injectiile homeopate”. (Doamne, ce-am facut!) Asta ca sa ma asigur ca nu voi da inapoi. Principiul „rusinea tine locul curajului” functioneaza pefect in cazul meu.

In drum spre Naturopathya Med, insa, in timp ce imi rontaiam drajeurile cu alune (covrigeii nu se mai gasesc in ziua de azi), mi-a trecut prin minte sa renunt. „O sa incerc doar remediile sub forma de pastile sau picaturi, cu administrare orala. Cu injectiile, mai vad pe urma.” si uite-asa ajung la clinica. Deschid poarta, intru si… ma linistesc. Ca atunci cind intri in casa unor buni prieteni. sedinta incepe cu o evaluare generala a starii mele de sanatate, a obiceiurilor alimentare, a stilului meu de viata. In cabinet miroase a flori exotice si se aude o muzica dulce, cu susur de izvor si fosnet de frunze… aleasa special pentru relaxarea unui sistem nervos tensionat si speriat ca al meu… Ei, hai, nu am o meserie chiar atit de rea…

„Medicina biologica aduce de 27 de ani me­tode inedite de tratament al diferitelor boli (de la cele mai usoare pina la cele mai rare sau uneori clasificate incurabile), iar in ultimii zece ani a cuce­rit tot mai mult lumea esteticii”, imi explica dr. Cristina Bogdan, unul dintre putinii specialisti in medicina biologica estetica din România, „Remediile homeo­pate ajuta in prevenirea si tratarea ridu­rilor sau a altor probleme ale pielii (deshidratare, pete pigmentare, pierderea stralucirii etc.) fara a fi nevoie sa apelam prea curind sau chiar deloc la chirurgia estetica. Produsele folosite sint rea­lizate prin dilutie si dinamizare secventiala, ajungind sa fie perfect recunoscute de organism; componentele se afla in concentratii similare celor ce se gasesc in mod normal in organism, transmitind astfel mesaje clare mecanismelor metabolice specifice. Se aduc astfel sub­s­tante necesare metabolismului glucidic si lipidic si substante necesare formarii de lanturi proteice de calitate, pentru formarea elastinei, colagenului, matricei intercelulare (tesutul de sustinere al intregului orga­nism) etc. „

Suna minunat, dar de ce e nevoie de injectii? „Ad­minis­trarea remediilor pe cale orala are efecte estetice mai lente si mai putin vi­zibile in timp scurt, dar administrarea combinata, orala si injectabila in puncte de acupunctura (homeo-mezoterapie), a remediilor face ca efectele sa fie vizibile chiar de la a treia sedinta. In afara efectelor locale rapide vei observa si efecte sistemice de revigorare a organismului si de intinerire a pielii. Homeo-mezoterapia se poate folosi si in tratarea celulitei, obezitatii sau pentru marirea si ridicarea sinilor fara interventii chirurgicale.” Vocea Cristinei e calma si blinda, iar siguran­ta cu care-mi vorbeste aproape ma hipnotizeaza.

Din pacate, totul are un sfirsit. Pina sa ma dezmeticesc, sint in alt ca­binet, cu alte arome… „Ce cauta minunatia asta pe miinile Cristinei? Ce cauta seringa aceasta linga timpla mea? Sint la injectie!!!

Indic cu un gest pierdut zona de pe frunte si de pe git care ma de­ranjeaza pentru ca prin lipsa de tonus imi tradeaza virsta, inchid ochii, string din dinti… Cum? Asta e tot?! S-a terminat?! N-am simtit nimic! Plusez: am citeva capilare sparte pe piciorul drept si abdo­menul nu mai e la fel de ferm. Se poate face ceva? Cristina desigileaza alta se­ringa, deschide alta fiola, simt citeva intepaturi usoare (abdomenul si glezna sint zone mult mai sensibile), dar, daca nu as vedea seringa, as spune ca e o gluma. In schimb, masajul cu role de jad si bete de bambus de dupa a fost un dar divin. Actioneaza pe zonele de presopunctura si pe traseul limfatic pentru a facilita detoxifierea si pentru activarea circulatiei sanguine. Nu-ti poti imagina ceva mai relaxant!

Am trecut testul si sint foarte mindra. Pe timpla dreapta se vede o mica inte­patura, doar atit cit sa-mi aduca aminte ca, odata in viata, am fost curajoasa. Spre seara a disparut si asta!
V-am spus ca totul are un sfirsit…

verdict ELLE
Procesul de intinerire presupune o schim­bare radicala a stilului de viata si a starii de spirit. Iar medicina estetica biologica se dovedeste a fi o modalitate sigura, rapida si ultraeficienta de a da timpul inapoi.

  • Adresa: Naturopathya Med, Bucuresti, str. Tudor Vianu nr. 36, tel . 021/222.15.41; 0728.189.555.

Foto:Iulian Nan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din beauty