Incearca un coc clasic in ziua nuntii tale

Daca cocurile iti par out of fashion, iti spunem un secret:sint foarte in! Cristina Sima a intrat pe mina hairstylist-ului Sorin Stratulat, pentru o coafura foarte stylish. Foto: Iulian Nan

 

Nu am purtat niciodata un coc (desi mi se pare atit de feminin!). Sa fim seriosi, am fata atit de rotunda incit orice fel de up-do m-ar fi facut sa par un balon. Cind l-am vizitat pe Sorin Stratulat la Beauty District (soseaua Nordului nr. 82-92, intrarea B, tel. 021/ 232.97.79) pentru o coafura classy, nu m-am asteptat sa-mi faca un coc.

De regula, toti hairstylistii cu care am lucrat pina acum au pre­fe­rat sa-mi faca bucle lejere sau coafuri retro. „Un coc clasic, foarte bine fini­sat, in stilul Valentino, ti s-ar potrivi de minune”, concluzioneaza Sorin, in timp ce ma studiaza, concentrat. Coc??!! Mie? OK, putem incerca.

 

Cind o viitoare mireasa isi doreste un anumit look pentru ziua nuntii, imi place sa discut cu ea in prealabil, sa facem citeva probe, iar apoi incerc sa gasesc citeva variante potrivite cu stilul si personalitatea ei”, spune hairstylist-ul.
  Am sa-ti prind parul intr-o coada de cal, apoi voi atasa citeva mese pentru a crea un coc cu foarte mult volum.” Practic, Sorin mi-a explicat ca exista un coc potrivit pentru fiecare forma de fata. „ Tu ai intr-adevar fata usor rotunda, astfel incit voi merge pe aceleasi forme rotunjite, pentru a crea un echilibru.
A atasat mese, le-a prins, le-a invirtit, le-a rasucit (lucreaza foarte repede si e greu de urmarit), iar la final, m-am trezit cu un coc bogat, clasic si frumos finisat.
Foarte multa lume opteaza pentru look-ul lejer, natural sau usor dezordonat. Este ade­varat ca si cocurile nefinisate au farmecul lor, dar daca evenimentul si outfit-ul ti-o permit, alege un look clasic. Iti confera atit de multa eleganta si feminitate, incit nimeni nu-si va putea dezlipi ochii de la tine .” si, vazind look-ul à la Audrey Hepburn pe care l-a creat, m-am simtit ca o adevarata lady. Ce ziceti de un mic dejun? La Tiffany’s, bineinteles…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty