THE GLAM DIARIES, un nou concept de eveniment dedicat frumusetii feminine, marca Green Day Spa (P)

Cu ocazia Zilei Femeii, centrul de frumusete Green Day Spa a inaugurat prima editie din cadrul seriei de evenimente The Glam Diaries, dedicate comunitatii de cliente fidele ale salonului.

Acestea s-au bucurat de o zi cu preturi preferentiale la toate serviciile si de o invitatie la o seara de cocktail speciala, unde au beneficiat de sfaturi de frumusete personalizate de la specialistii Green Day Spa precum si de o sedinta foto speciala, au degustat din bunatatile bio oferite de BIOCORNER si s-au bucurat de cadourile din partea Yon-Ka si Moroccanoil.

Inca de la inaugurarea centrului de frumusete, am incercat sa ne surprindem mereu placut clientele, atat cu servicii de ultima generatie cat si cu o abordare calda, intotdeauna prietenoasa din partea echipei noastre. Pot spune ca in aproape 5 ani, aici s-au format adevarate prietenii si am simtit ca este momentul sa „oficializam” acest lucru, printr-o serie de evenimente care sa ne aduca impreuna, dar care sa si ofere anumite beneficii si surprize clientelor noastre', spune Lucia Radu, proprietara brandului Green Day Spa.

Astfel, fiecare eveniment din seria The Glam Diaries va fi gandit sub forma unui jurnal de frumusete, in care clientele salonului vor beneficia de informatiile si sfaturile venite de la un invitat special, un specialist in domeniul frumusetii, pe langa surprize si discount-uri speciale.

Prima editie The Glam Diaries a beneficiat de sprijinul partenerilor BIOCORNER, YON-KA si MOROCCANOIL.

Cu un look proaspat si cochet dupa un rebranding integral, salonul de infrumusetare Green Day Spa, inaugurat in anul 2009, a extins aria serviciilor oferite, adaugand tratamentelor faciale si corporale profesionale si servicii beauty rapide, precum hairstyling, make-up si manichiura-pedichiura.

Cu o echipa tanara si deschisa, o locatie chic si produse de ultima generatie, Green Day Spa ramane salonul de infrumusetare unde intotdeauna vei gasi o evadare din rutina zilnica si dura a Bucurestiului, astfel incat tu sa iti incarci bateriile si sa pleci mereu cu zambetul pe buze!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty