Fermitate & lifting (+ rasfat)

Dam startul unui maraton frenetic dupa terapii benefice si am inceput sa ne pregatim pentru sezonul cald. Iata ce tratamente ne ajuta sa ne simtim si sa aratam in forma maxima.

Fermitate & lifting  (+ rasfat)

Neorevive by oxygeneo

CE ESTE: Un tratament facial nou-nout care, prin oxigenarea pielii, o reintinereste din interior. De fapt, efectele sunt multiple: tenul este bine hranit in profunzime, revitalizat, echilibrat, mai proaspat si mai neted.
OxyGeneo se foloseste de un gadget destept, sub forma unui dispozitiv tubular pe care terapeutul il misca constant pe diferite zone ale fetei, in timpul tratamentului. Efectul de oxigenare este creat atunci cand elementul Capsugel (apanajul OxyGeneo) si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul, pe suprafata pielii. Nenumarate bule bogate in CO2 se degaja, inducand oxigenarea din interior.
A doua zi dupa tratament, se vedea ca am fata bine ingrijita, a devenit mai luminoasa pentru doua saptamani si vizibil mai ferma.
DETALII: 230 lei / 30 de minute.
UNDE: Saloanele Stagio Style, www.stagiostyle.ro.

Masajul cu spuma

CE ESTE: Cand credeam ca le-am incercat pe toate, am fost tentata cu un tip de masaj nou, realizat in cabina Aemotio Spa, un sistem wellness care permite combinarea mai multor experiente senzoriale, printre care un pat cu apa incalzit, aromaterapie, cromoterapie, lumina infrarosie si dus Vichy. Dupa scrub, care se realizeaza tot pe acest pat incalzit, urmeaza masajul cu spuma, incepand de la talpi spre partea superioara a corpului. Pe mainile Irinei, un terapeut foarte talentat, pot sa-ti spun ca m-am simtit excelent si in timpul tratamentului, dar si doua-trei zile dupa masaj. Nivelul de cortizon (hormonul stresului) si tensiunea arteriala scad simtitor, iar tu te simti ca noua.
DETALII: 160 lei / 60 de minute.
UNDE: Synergy Spa, www.synergydayspa.ro.

Metoda QI massage

CE ESTE: Mai mult decat un simplu masaj, pachetul Qi se desfasoara intr-o atmosfera ireprosabila, in cel mai prestigios spa din tara. Dupa ce iti alegi propria muzica, aromele pe care terapeutul le va folosi in timpul tratamentului si dupa o baie relaxanta a picioarelor, cele cinci simturi sunt pregatite de masaj. Qi este energia vitala care curge prin corp, o fuziune intre conceptul holistic oriental si masajul de frumusete occidental. Tehnica Shiseido Qi se concentreaza pe fluxul de energie si pe stimularea punctelor de presiune, restaurand energia si inducand o stare de relaxare profunda. Masajul, combinat cu produsele si cu prosoapele japoneze incalzite (Oshibori) sunt nemaipomenite dupa gym sau jogging, postura ta fiind realiniata si muschii detensionati.
DETALII: 405 lei / 90 de minute.
UNDE: Shiseido Spa, www.stejariicountryclub.ro/shiseido-spa.

Tonifierea coapselor

CE ESTE: Am testat in centrul Capitalei un tratament care reduce celulita si ajuta la remodelarea zonei vizate. Cu varianta Pro a deja cunoscutului Vela Smooth pot sa-ti spun ca nu iti pare rau nici dupa timp, nici dupa bani. Eu mi-am simtit coapsele ferme pentru o saptamana, fara ca in acest timp sa fac miscare fizica deloc, recunosc. Cu ajutorul acestei terapii corporale, se declanseaza o reducere a straturilor de grasime, a circumferintei, cat si a straturilor superficiale ale pielii, determinand diminuarea aspectului de celulita, iar acest lucru este posibil datorita celor patru proceduri benefice: radiofrecventa bipolara (RF), razele infrarosii, rolele mecanice si vacuumul. Astfel, depozitele de grasime sunt atacate, drenajul limfatic este stimulat, iar pielea devine tonifiata, asa cum ne-am dori toate s-o avem, permanent.
DETALII: 270 lei / 20 de minute.
UNDE: Elos Beauty Clinic, www.elos.ro.

Tratament tonic

CE ESTE: Denumita Thalgomince LC 24 (titulatura tehnica a procedurii), aceasta interventie corporala presupune o serie de miscari strategice care atenueaza celulita nodulara, localizata. Tratamentul incepe printr-o exfoliere cu solutia Thalgomince LC 24, efectuata de la talie in jos, prin manevre de masaj drenant. Se recurge la o impachetare rapida, iar dupa indepartarea mastii corporale, urmeaza un masaj de 25 de minute pe zonele afectate. Este recomandat sa faci cate doua sedinte saptamanal, timp de o luna, pentru ca in iunie sa fii pregatita sa intri gratios in costumul de baie. Poti combina foarte eficient acest tratament cu masajul fitness,
din meniul aceluiasi salon.
DETALII: 190 lei / 75 de minute.
UNDE: Salonul La Bibliothèque, www.labibliotheque.ro.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty