Este oficial: Louis Vuitton isi lanseaza in septembrie primul parfum

Dupa 4 ani de la crearea diviziei de parfumerie si numirea lui Jaques Cavallier Belletrud ca "nas" si sef de creatie, iata ca lansarea primului parfum Louis Vuitton este in sfarsit anuntata pentru acest an!

Este oficial: Louis Vuitton isi lanseaza in septembrie primul parfum

Jaques Cavallier Belletrud este „nasul” din spatele multor parfumuri de succes de pana acum, cum sunt „L’Eau d’Issey”, „Lancome Poeme”, „Cinema” sau „Elle” pentru YSL. Nascut in capitala mondiala a parfumurilor din Provence, el s-a intors in orasul natal pentru a crea in noile laboratoare olfactive Louis Vuitton instalate in cladirea istorica Les Fontaines Parfumees din Grasse.

Deocamdata, Louis Vuitton nu dezvaluie prea multe despre noile parfumuri, doar ca a dezvoltat pentru ele ingrediente proprii, printre care si un extras din iconica piele naturala nevopsita, semnatura a casei, folosita de mai bine de 150 de ani pentru manerele si ranforsarile gentilor si bagajeriei din canvas Monogram.

Probabil cea mai asteptata lansare a anului, aceste parfumuri vor fi disponibile din luna septembrie exclusiv in magazinele Louis Vuitton.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty