Divelor le place falsul

Se poarta falsurile: gene false, unghii false, mese false, pietre false, fese false, mai putin sinii falsi (nu au fost la moda niciodata). Atentie, insa. in beauty, ca in orice altceva, minciuna trebuie sa para reala.
 

Divelor le place falsul

Metodele actuale de a truca frumusetea sint atit de variate, ciudate si nelimitate, incit scenaristii lui Blade Runner pot sa moara de invidie. La ora actuala, a-ti injecta toxina botulinica in fesieri, dupa cum se spune ca ar fi facut Kylie, pentru a le da netezime, nu mai e o extravaganta, ci o simpla joaca nevinovata. Im­planturile mamare sint deja demodate si, asa cum e firesc intr-o cultura in­dragostita de derierul lui J.Lo, risca sa fie devansate considerabil de implanturile fesiere. Iti poti extrage chirurgical grasimea de pe abdomen, coapse si fese, precum Demi Moore si, daca ti-e greu sa accepti ideea ca tesutul extras nu e altceva decit un simplu deseu chirurgical, il poti recicla, precum Melanie Griffith, injectindu-l in buze (procedura se numeste lipotransfer).

Iar daca vrei sa fii cu ade­va­rat trendy, poti cultiva propriile celule recoltate (procedeu numit Izolagel) si le poti reinjecta in diferite zone ale fetei (pometi, barbie), pentru a-ti corecta volumele. Exista noi tehnici de sutura si de lifting, in care firul de sustinere trece pe sub piele si o fixeaza ca o banda adeziva si exista posibilitatea de a face transplant de par. Nu, nu ca acela incercat de curind de Berlusconi, ci unul pentru imbogatirea si corectarea formei sprincenei sau a parului din zona pubiana. 

Trecerea de la „o­nest si modest” la regina balului cere putin antrenament si, trebuie sa re­cu­nosc, ta­lent. Pentru inceput, poti deprinde arta falsului pictindu-ti corpul cu autobronzante in stilul Gisele (incurajator) sau al Donatellei Versace (in­spai­mintator). Dupa ce ai cistigat putina experienta si reusesti sa etalezi cu naturalete un bronz fals brazilian, poti trece la etapa urmatoare: re­modelarea corporala si de aici mai departe… Daca exista echilibru si masura, a trisa poate fi o binecuvintare. Cu o simpla pereche de gene false poti deveni eleganta si stilata. Am vazut cu ochii mei cum unghiile false au schimbat radical (in bine) stilul si tonusul psihic al unei bune prietene. E o placere sa o privesti. Deci, triseaza, in orice fel poftesti, dar cu masura si fara sa-ti afecteze sanatatea. Nu incerca proceduri radicale, ireversibile, decit daca e cu adevarat necesar. S-ar putea sa regreti mai tirziu. Chiar si marile imparatese ale falsului, Pamela si Jordan, au avut momente in care au vrut sa redevina… femei normale.

1. Cel mai rapid, mai eficient si mai trendy fals in numele frumusetii este autobronzarea. Foloseste un autobronzant sub forma de spray. Se aplica usor si uniform. Nu uita sa te exfoliezi bine inainte si sa masezi delicat produsul pulverizat pentru a patrunde in piele. Daca ti se pare complicat, progra­mea­za-te la un salon cosmetic pentru un tratament profesional de autobronzare.

2. Pentru conturarea naturala a sinilor, suplimentele Contour, de la VitaCare au rezultate satisfacatoare. Atentie, insa, desi au o formula natu­rala, obtinuta din extracte de plante, folosirea pastilelor minune nu este reco­man­data inaintea virstei de 18 ani, femeilor insarcinate, care alap­tea­za, sau persoanelor care sufera de afecti­uni psihice. Produsul nu are efecte imediate asupra maririi bustului si trebuie folosit citeva luni, respec­tind cu strictete instructiunile producatorului.

3. Vrei gene frumoase, dese si arcui­te? Vopseste-le! Saloanele mai sofisticate practica, pe linga vopsire, si tratamen­te de curbare (un soi de permanent, ceva mai delicat).

4. Daca iti doresti extensii de par, alege-le din par natural, nu sintetic. Persoana pe care trebuie sa o contactezi in acest caz este Laurent Tourette, unul dintre cei mai importanti hairstylisti din Europa, care a lu­crat cu multe celebritati si a participat la nenumarate prezentari de moda; pe scurt, este foarte bun si de incredere.

5. Vopseste-ti parul la un salon profesionist. Gaseste-ti un hairstylist care sa-ti asculte dorintele.

6. Daca vrei ca unghiile tale false sa arate natural, cere-i tehnicienei sa le taie la o lungime medie, intr-o forma semi-ovala (drepte pe margini, dar rotunjite la virf). De cele mai multe ori falsul e tradat nu de calitatea unghiilor, ci de felul in care posesoarea lor minuieste obiectele. Cu cit sint mai lungi, cu atit probabilitatea de a te purta nefiresc e mai mare.

7. Nu te aventura in operatiuni de estetica dentara fara a testa foarte bine terenul. Intervieveaza mai multi dentisti si alege-l pe acela cu care reusesti sa comunici. Pentru ca tratamentul sa fie lipsit de stres si rezultatul satisfacator, trebuie sa cintariti impreuna toate optiunile, sa analizati avantajele si dezavantajele fiecarei ter­a­pii.

8. Daca vrei sa-ti intineresti natural chipul si sa-ti modifici discret rotunji­mile fetei, incearca New Fill, un filler care stimuleaza producerea de colagen. La prima sedinta, cere-i plasticianului sa injecteze mai putin ser. Rezultatul final se instaleaza abia dupa trei luni si, pina nu afli cu exactitate reactia organismului tau la acest stimul, exista riscul de a te trezi cu niste falcute demne de Bugs Bunny. Pentru a evita surprizele, alege un plastician cu experienta in domeniu.

10. Toti medicii autorizati sa in­jec­teze toxina botulinica (Dysport/Botox) au o diploma care atesta calificarea lor. Deci, daca nu vrei sa arati in ur­matoarele sase luni ca o masca, asigura-te ca medicul tau are prega­ti­rea necesara.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty