Dezvaluie-ti adevarata personalitate cu noul Syoss Gloss Sensation! Culori vibrante si stralucitoare, pentru un par frumos ca la salon, in fiecare zi.

Dezvaluie-ti adevarata personalitate cu noul Syoss Gloss Sensation! Culori vibrante si stralucitoare, pentru un par frumos ca la salon, in fiecare zi.

Testarea culorilor de păr care îți plac este acum o variantă simplă și ușoară prin care poți să îți descoperi stilul potrivit. Tot ce contează este să găsești o nuanță potrivită care să-ți pună în valoare personalitatea, care să te facă să strălucești, fiind în același timp simplu de aplicat și delicată cu părul. Acum, cu noua vopsea Syoss Gloss Sensation descoperi nuanta care ti se potriveste cel mai bine si care iti garanteaza culoare stralucitoare a parului si performanta profesionala, ca la salon.

Cu o formulă de colorare a părului semi-permanentă, fără amoniac, noua gamă Syoss Gloss Sensation oferă de două ori mai multă strălucire părului[1] și îți permite să te bucuri de rezultate profesionale de colorare, ca la salon, care se mențin până la 8 săptămâni.[2]

Crema de colorare conține o tehnologie activă de dublă amplificare, oferind o culoare mai intensă, și o infuzie de cremă glossy, ce face ca părul să fies de doua ori mai luminos[3], cu reflexe vibrante şi strălucitoare. În același timp, formula delicată îmbogățită cu ulei floral de Monoi de Tahiti[4] îngrijește părul în profunzime, îmbunătățind vizibil calitatea acestuia[5] – totul pentru a asigura o experiență profesională de îngrijire, ca la salon, chiar la tine acasă.

Pigmenții de culoare Gloss Sensation învelesc suprafața părului, acoperind complet firele albe, și îl îmbracă într-un strat de gloss protector cu efect de laminare pentru o nuanţă şi mai strălucitoare care se menține până la 8 săptămâni.

Colecția Syoss Gloss Sensation oferă 20 de nuanțe senzaționale moderne, de la Blond Cocos, până la Ciocolată cu Chilli, Roșu Sangria sau Caramel.

Vezi regulamentul

CASTIGATORII SUNT:

  • Han Mariana                                            3 cutii vopsea de par Syoss
  • Mirela Gabriela                                        3 cutii vopsea de par Syoss
  • Nanu Ana-Ecaterina                               3 cutii vopsea de par Syoss
  • Ungureanu Gabriela                               3 cutii vopsea de par Syoss
  • Bucur Simona                                          3 cutii vopsea de par Syoss
  • Butariu Carmen                                       3 cutii vopsea de par Syoss
  • Geica Cornelia                                          3 cutii vopsea de par Syoss
  • Bitoleanu Daniela                                    3 cutii vopsea de par Syoss
  • Diaconu Nadina                                       3 cutii vopsea de par Syoss
  • Stoiculescu Iuliana Georgiana              3 cutii vopsea de par Syoss

Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa ne transmita datele de contact (nume si prenume, adresa exacta si numarul de telefon), premiul castigat si site-ul pe care au participat la concurs.

[1] În comparație cu părul netratat
[2] În afară de nuanțele 9-6, 10-1 și 10-51
[3] În comparație cu părul netratat
[4] Uleiul Monoi de Tahiti este un ulei aromat floral, obținut prin macerarea în ulei de cocos a petalelor de la gardeniile tahitiene
[5] 50% mai putine fire rupte si varfuri despicate vs.parul netratat.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri