Despre traditie si modernism in parfumerie cu Jean-Pierre Lerouge-Benard, Presedintele Casei Molinard

Recent, la Beautik Haute Parfumerie s-a lansat in exclusivitate in Romania „La Collection Privée de Molinard”, o paleta de parfumuri fine, diferite, dar la fel de irezistibile. Jean-Pierre Lerouge-Benard, Presedintele Casei Molinard ne-a raspuns in exclusivitate la cateva intrebari despre lumea fascinanta a parfumurilor.

Despre traditie si modernism in parfumerie cu Jean-Pierre Lerouge-Benard, Presedintele Casei Molinard

Noua colectie Molinard – Rose Émois, Ambré Lumierè, Cher Wood, Secret Sucré, Acqua Lotus – imbina feminitatea cu masculinitatea, fiind conceputa cu sensibilitate, imbinand atingeri memorabile, pentru a crea parfumuri semnatura, care sa reziste testului timpului. In ambianta rafinata a noului concept store din Baneasa Shopping City, aromele luxuriante ale noilor parfumuri semnate de Casa Molinard au creat o atmosfera olfactiva captivanta, iar Jean-Pierre Lerouge-Benard, ne-a povestit cu pasiune si daruire despre esentele Molinard.

ELLE: Spuneti-mi despre istoria Casei Molinard.
Jean-Pierre Lerouge-Benard: Casa Molinard s-a nascut in 1849 si e o afacere de familie. Eu fac parte din a patra generatie, iar fiicele mele, care vor prelua fraiele Molinard, vor fi a cincea generatie. Toate deciziile le luam impreuna, ca o familie! Sediul Molinard e in Grasse, capitala internationala a parfumurilor, localizata in sudul Frantei. Aceasta lume, a miresmelor, este fascinanta!

ELLE: Putem spune ca Molinard e o Casa strans legata de valorile si traditiile sale?
Jean-Pierre Lerouge-Benard: Atunci cand spui Molinard, spui traditie. Dar, bineinteles, intr-o interpretare moderna, deoarece trebuie sa tinem pasul cu timpurile. Trecutul ne-a ajutat punand bazele numelui Molinard, dar doar prezentul construieste viitorul. Nu traim in trecut.

ELLE: Ce parere aveti despre dezbaterea „ingrediente naturale/ingredinte sintetice' in parfumerie?
Jean-Pierre Lerouge-Benard: Acum 100 de ani nu existau ingrediente sintetice in parfumuri, insa pe masura ce tehnologiile au avansat, am inceput sa includem in esentele nostre si substante create in laborator, care nasc arome noi, ce nu se regasesc in natura. Cred ca cea mai reusita combinatie pentru un parfum include atat ingrediente sintetice cat si naturale, un echilibru care trebuie dozat de parfumier.Poza-news_molinard_5_parfumuri_800x460px

ELLE: In ultimii ani, atat in parfumeria de nisa cat si in cea de lux s-a implementat acest trend al ingredientelor naturale, o tendinta globala care isi gaseste declinari in toate industriile. Ce parere aveti despre aceasta directie a parfumeriei?
Jean-Pierre Lerouge-Benard: Cred ca e o strategie de marketing. Acum se mizeaza pe aceste etichete ce pun accentul pe ingredientele naturale, insa adevarul e ca un parfum care indeplineste toate nevoile femeii de astazi trebuie sa contina ai substante care sa stabilizeze extractele naturale, ca intr-o balanta.

ELLE: Ce aduc nou parfumurile din La Collection Privée de Molinard?
Jean-Pierre Lerouge-Benard: Cu aceasta colectie am vrut sa propunem o paleta de arome in care sa se regaseasca orice femeie. Contine atât esente dulci, fresh, cat si arome mai puternice, cu note orientale. Nu ne-am fi multumit sa lansam un singur parfum!

La Collection Privée de Molinard esre disponibila in exclusivitate in Romania in Beautik Haute Parfumerie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty