Cum să ai o piele frumoasă chiar dacă nu te odihnești suficient

Până la 30 de ani te bucuri de pielea pe care ti-a daruit-o natura, iar dupa 30 ani etalezi pielea pe care o meriti. Cu aceste cuvinte bine înrădacinate în minte de către mama mea încă din adolescență, am avut mereu grija de tenul meu : să îl curat, să-l hidratez, să merg la cosmetica, să nu fumez și mai ales, să folosesc produse cosmetice adaptate tipului meu de piele și varstei.

Cu aceste cuvinte bine înrădacinate în minte de către mama mea încă din adolescență, am avut mereu grija de tenul meu : să îl curat, să-l hidratez, să merg la cosmetica, să nu fumez și mai ales, să folosesc produse cosmetice adaptate tipului meu de piele și varstei.

Odată cu trecerea anilor mi-am perfecționat ritualul de îngrijire de acasă și am descoperit cele mai bune soluții profesionale de îngrijire în salon.

Însă pe măsură ce zilele mele deveneau mai active, orele de somn deveneau din ce în ce mai putine, iar odihna trecea pe plan secund. Tenul meu era primul care arăta semnele de oboseală : cearcăne, riduri fine și deshidratare.

Cand lucrezi pentru reviste de modă, programul unei zile este intens: un business breakfast la 9:30, propuneri de făcut pentru clienti, o sedință de vânzări la 14.00 pentru care trebuie să pregătesc un raport, la ora 16.00 vizită la o locație pentru organizarea unui eveniment.

Seara continuă cu aerobic la ora 19.00 și un cocktail party la care sunt invitată in centru. Și vreau să ajung apoi să vizitez o prietenă.

Voi ajunge acasă după ora 24.00, insă maine dimineață plănuiesc să arăt odihnită și strălucitoare. Pentru că testez dacianaun produs invovator, care lucrează pentru pielea mea în timpul nopții și echivalează ca și rezultate cu 8 ore de somn de frumusețe. 

Când Vichy a lansat provocarea de a compensa orele pierdute de somn cu o cremă de noapte, mi-am dorit să încerc Idealia Skin Sleep. Cu o piele uscată și sensibilă și o medie de 6 ore de somn pe noapte, orice produs ce ar putea întârzia prima vizită in cabinetului chirurgului plastician ar fi considerat un miracol pentru mine.

Rezultatul unei nopti cu Idealia Skin Sleep:  in primul rand, textura de gel-balsam mi-a imbracat tenul cu o senzatie de prospetime, iar dimineata efectul era vizibil in oglinda: piele mai luminoasa si un aspect mult mai odihnit. Multumita complexului de ingrediente active si uleiuri reparatoare cu vitamina B3, Idealia Skin Sleep actioneaza atat in procesul de regenerare celulara, cat si pentru a intari functia de bariera protectoare a pielii.

Idealia Skin Sleep este dedicata oricarui tip de ten, chiar si pentru cel sensibil. Mai multe informatii despre Idealia Skin Sleep, aici. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty