Cultul La Mer

Creata dupa 12 ani si 6.000 de experimente stiintifice, La Mer si-a castigat o reputatie de produs cult in industria cosmetica.

Cultul La Mer

De acum, putem cumpara La Mer si in Romania, asa ca i-am luat ambasadorului international Sarantis Tsimilimis primul interviu, in exclusivitate pentru ELLE.

Despre La Mer as putea scrie pagini intregi, dar sa ma rezum la esential: este in topul celor mai scumpe (si bune) creme din lume, are fani neconditionati din Emirate pana in L.A, inima formulei consta in Miracle Broth – un mix de ingrediente pe baza de alge, patentat de doctorul Max Huber, fondatorul La Mer, si fiecare borcan este umplut manual, printr-o operatiune minutioasa care dureaza fix opt ore, la temperatura constanta. Dar, pentru a afla si ce nu stiu despre acest brand legendar, l-am chestionat pe Sarantis Tsimilimis, Skincare Ambassador Crème de la Mer.

ELLE: Care sunt inovatiile La Mer?
SARANTIS TSIMILIMIS
: Doctorul Max Huber a fost un pionier: un fizician aerospatial care a revolutionat cosmetica! A fost primul care a folosit vitamine si suplimente in cremele de fata si care a creat un produs de ingrijire bazat pe regulile fizicii, tinand cont de gravitatie si energie, cat si unul dintre cei mai laboriosi cercetatori in bio-fermentarea extractelor. Multe dintre inregistrarile cu el sunt de neinteles, este pura astronomie!

ELLE: Care este secretul cremei originale La Mer?
S.T.:
Miracle Broth, un mix de ingrediente marine, plin de substante nutritive reparatoare, care echilibreaza pielea si ii ofera cel mai bun aspect posibil. Crema asta creeaza dependenta pentru ca livreaza rezultate!

ELLE: La Mer are un portofoliu restrans si fiecare lansare aduce cu sine mult buzz. Ce ne spui despre cel mai nou produs, Genaissance Serum Essence?
S.T.:
Desi costa 530 Euro, a fost sold out din prima saptamana, in Italia, Paris si New York. Acest serum accelereaza regenerarea pielii mature, tintind toate formele de imbatranire. In plus, are cea mai fina textura, care da un confort senzational pielii.

ELLE: Ce produs La Mer recomanzi pentru inceput?
S.T.:
Linia The Essentials de serumuri si creme pentru fata si pentru ochi, in texturi diferite. In total, sunt 11 produse, care genereaza 80% din profitul La Mer. Sunt iubite de clientela noastra de pretutindeni! As incepe cu oricare dintre aceste trei tipuri de produse, dar daca trebuie sa fie unul singur, atunci recomand crema originala.

ELLE: De ce crema originala se aplica prin manevre de tapotare?
S.T.:
Max era obsedat de integritatea cremei si a incorporat formula intr-o matrice de cristale: dezactivarea activilor se poate face doar prin miscari delicate de frecare. Este un ritual!

La Mer se gaseste exclusiv in magazinul Sephora din Baneasa Shopping City, incepand cu luna martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din beauty