(P) Cine te face mai puternica? #YouMakeMeStronger

Fiecare ne traim propria poveste unica si ne croim un drum in viata, dar nu suntem singuri. Prietenii, familia si cei dragi sunt o parte importanta din aceasta calatorie, iar Vichy, prin intermediul unei aplicatii de Facebook ne ajuta sa aflam care sunt prietenii care ne sprijina cu adevarat. Intra si tu in joc si descopera cine te face mai puternica!

(P) Cine te face mai puternica? #YouMakeMeStronger

O femeie are sursele ei de motivatie pentru a se simti implinita, mai puternica si mai sigura pe sine. Poate fi un hobby, prietena cea mai buna, copiii, prietenii, parintii, un sejur la SPA sau satisfactia unei cariere de succes, un lucru este cert: fiecare dintre noi suntem unice si reactionam la stimuli diferiti.

Vichy ne invita sa aflam cine sunt acele persoane din viata noastra care ne fac mai puternice, printr-o aplicatie inedita. Intra pe acest link http://www.vichy.ro/articol/Water-Journey/a34224.aspx , logheaza-te pe contul tau de Facebook si vei afla care sunt acele 3 persoane care te sustin cel mai mult prin like-uri si share-uri.

#YouMakeMeStronger

Viata are un ritm accelerat si sunt putine clipele in care ne acordam atentie, ignorand de multe ori lucrurile cele mai importante, cum ar fi amicii, buna dispozitie, clipele petrecute cu familia, momentele de introspectie personala si chiar modurile in care ne relaxam si ne rasfatam.

Forta Apei Termale Mineralizante Vichy, pentru o piele mai puternica

Fiecare produs Vichy este creat pentru a te face sa te simti bine, mai frumoasa si mai puternica, in fiecare zi, iar la baza oricarei formule de ingrijire Vichy sta Apa Termala Mineralizanta. Forta apei termale mineralizante nascute in vulcanii francezi ajuta pielea sa devina mai puternica, oferindu-i beneficii dovedite clinic.

O piele mai puternica, o viata mai buna

In inima regiunii vulcanice franceze Auvergne se afla orasul Vichy, locul de unde izvoraste de aproape un mileniu Apa Termala Mineralizanta Vichy. Apa parcurge o calatorie de mii de ani printre roci, la o adancime de peste 4000 de metri sub scoarta Pamantului. In 1931, dermatologul francez dr. Haller a studiat actiunea extraordinara a apei asupra pielii si a creat laboratoarele Vichy pentru a ajuta fiecare femeie sa se bucure de puterea fortifianta a acesteia.

Puterea a 15 minerale

Apa Termala Mineralizanta Vichy este imbogatita, in mod natural, cu 15 minerale,facand pielea mai puternica. Aceste minerale ofera beneficii diverse: liciul si strontiul au efect anti-inflamator, calciul o protejeaza, fierul o oxigeneaza, siliciul o regenereaza, la nivel celular, manganul ofera un scut antioxidant, amoniul ajuta la sinteza aminoacizilor, sodiul hidrateaza, iar magneziul ajuta la regenerare. Apa Termala Mineralizanta Vichy are un continut exceptional de minerale si este controlata riguros pentru a fi asigurate cele mai înalte standarde de toleranta, atat la colectarea de la sursa, cat si la fabrica. Astfel, Apa Termala Mineralizanta Vichy este potrivita chiar si pentru cea mai sensibila piele.

Apa Termala Mineralizanta Vichy protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe ale mediului, o hidrateaza, o energizeaza si reechilibreaza pH-ul acesteia.

Gaseste care este produsul potrivit tenului tau si ia parte la experienta Vichy!

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty