Cele mai eficiente soluții antiaging non-invazive

Cu trecerea timpului, organismul începe să producă cantități tot mai mici de colagen și elastină, favorizând astfel apariția ridurilor.

Cele mai eficiente soluții antiaging non-invazive

Mulțumită tehnologiilor tot mai avansate, poți ține departe primele semne ale îmbătrânirii, fără să apelezi la injectări sau intervenții chirurgicale.

Conturul ochilor

CE ESTE: Guinot Eye Lift este un tratament pentru conturul ochilor care acționează asupra primelor semne ale îmbătrânirii, precum riduri sau cearcăne. Cu ajutorul aparatului Hydraderm Energie Cellulaire, serumul folosit, ce conține 56 de ingrediente active speciale, va stimula regenerarea celulară, va îmbunătăți oxigenarea lor și va susține microcirculația. Efectul complet al acestui tratament avansat este dat de ultimul pas, masca Age Logic, cu rol antiaging, antioboseală și efect de luminozitate. Astfel, nu doar ridurile vor fi estompate, ci întreaga calitate a pielii din jurul ochilor va fi vizibil îmbunătățită.
DETALII: 255 lei / 15 minute.
UNDE: Centrele Silhouette, www.silhouette.ro.

Cocktail de nutrienți

CE ESTE: Tratamentul Intraceuticals are la bază o tehnologie inovatoare, care se folosește de puterea oxigenului hiperbaric pentru a introduce în derm un cocktail de acid hialuronic, vitamine, antioxidanți, colagen și ceai verde. Dispozitivul captează oxigenul din aer şi îl transformă în gaz de cea mai mare puritate, pentru a ajunge în straturile profunde ale pielii, prevenind astfel îmbătrânirea acesteia. Nu numai că tenul va fi intens hidratat, însă procedura reușește și să regenereze pielea, în timp ce îi oferă fermitate și strălucire.
DETALII: 450 lei / 40 de minute.
UNDE: Noblezza Beauty Clinique, www.noblezza.ro.

Vacuum facial

CE ESTE: Dacă până acum erai obișnuită să folosești vacuum-ul doar pentru a trata anumite părți ale corpului, astăzi, tehnologiile l-au introdus și în rutina de îngrijire a feței. Vacuum-ul facial este un masaj care stimulează circulația limfo-venoasă, crescând sinteza de colagen și elastină, îmbunătățind curățarea și decongestionarea țesuturilor. Astfel, tenul va deveni mai luminos și își va recăpăta fermitatea. În timpul ședinței de vacuum se produce și o exfoliere a pielii, aceasta devenind mai catifelată și cu un aspect uniform.
DETALII: 150 lei / 70-90 de minute.
UNDE: Chic Salon, www.chicsalon.ro.

Crioterapie

CE ESTE: Crioterapia facială este un tratament care are la bază principiul șocului termic. Acesta stimulează regenerarea celulară și mărește producția de elastină și colagen. Cu ajutorul aplicatorului special al aparatului Cryoled, se produce o scădere a temperaturii de până la -18° C, ce provoacă penetrarea accelerată a ingre-dientelor active printr-un efect de pompare. În același timp, stimulează circulația sanguină de la nivelul pielii, optimizând metabolismul celular. Pe lângă diminuarea ridurilor, crioterapia reușește să trateze eczemele, inflamațiile, să diminueze petele pigmentare, oferind tenului luminozitate și strălucire.
DETALII: 470 lei / 40-60 de minute.
UNDE: Novia Cosmetic Harmony Clinic, www.novia-estetica.ro.

Radiofrecvență

CE ESTE: Radiofrecvența este o procedură de lifting facial non-invazivă, care stimulează prin încălzire producția de colagen. În timpul tratamentului, colagenul este încălzit la o temperatură de până la 60° C, ceea ce va determina schimbarea structurii și a mărimii acestuia. Modificările termice determină formarea unor noi fibre de colagen, iar în felul acesta pielea este refăcută, fiind eliminate ridurile și liniile fine. Această procedură poate fi realizată și de femeile de până în 30 de ani, ca un tratament preventiv.
DETALII: 130 lei / 30 de minute.
UNDE: Salon Esteticmed, www.estetikmed.ro.

Citește și:
Tot ce trebuie să știi despre îngrijirea tenului la 20 de ani

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty