Beauty tips: cum sa indepartezi lacul de unghii fara sa folosesti acetona

Exista o multime de optiuni atunci cand vine vorba de alegerea lacului de unghii; stiai ca exista la fel de multe feluri in care o poti indeparta? Nu multi oameni cunosc aceste metode neconventionale.

Beauty tips: cum sa indepartezi lacul de unghii fara sa folosesti acetona

In loc sa folosesti traditionala acetona, care nu este mereu foarte benefica pentru unghiile tale, poti incerca metode alternative care vor functiona garantat!

1. Deodorantul spray

Daca nu ai acetona acasa, de ce nu incerci deodorantele sub forma de spray? Cea mai buna parte a deodorantelor este ca au solventi, in special cele spray. Se pare ca acesti solventi sunt extraordinari pentru indepartarea lacului de pe unghii. Cum se foloseste? Pulverizeaza spray-ul pe suprafata unghiilor si apoi maseaza cu un tampon demachiant – este atat de simplu.

2. Metoda servetelului

Trebuie sa te avertizam in privinta acestui truc, lacul de unghii nu va disparea imediat, dar daca insisti putin, vei reusi. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa masezi cu grija marginea unghiei, locul de unde oja se dezlipeste cel mai greu. Trebuie sa ai mare atentie pentru ca iti poti degrada suprafata unghiilor folosind aceasta metoda.

3. Lacul top coat

Aceasta metoda este foarte eficienta si garanteaza inlaturarea ojei. Aplica un strat de top coat peste oja deja aplicata si sterge repede cu un tampon de bumbac. Repeta acest pas, pana cand dispare orice urma de oja. Unele lacuri de unghii sunt mai rezistente – trebuie sa ai acest lucru in vedere.

4. Spray-ul pentru corp

Spray-ul pentru corp face o treaba excelenta atunci cand vine vorba de indepartarea ojei. Ca si deodorantul, acesta detine cateva componente care vor inlocui traditionala acetona. Ai nevoie de un tampon demachiant de bumbac peste care sa pulverizezi putin spray. Maseaza usor unghia si vei reusi sa inlaturi orice urma de oja.

5. Spray-ul fixativ pentru par

Si sprayul pentru par contine cateva chimicale potrivite pentru indepartarea lacului de pe unghii. Este o alegere potrivita de a-ti curata unghiile, atunci cand nu ai alte alternative. Nu lasa prea mult spray-ul aplicat, daca nu vrei ca unghiile tale sa devina complet uscate.

Text: Miruna Tarabega
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din beauty