7 reguli de frumusete pe care trebuie sa le incalci

In general, sunt o fata ascultatoare, care se demachiaza inainte de culcare si care foloseste cu religiozitate crema cu factor de protectie solara.

7 reguli de frumusete pe care trebuie sa le incalci

Insa sunt cateva reguli de frumusete care au fost facute pentru a fi incalcate!

1. Foloseste-ti degetele!

Unii specialisti in frumusete jura ca cele mai bune ustensile pentru a aplica machiajul sunt pensulele si bureteii insa, atunci cand iti aplici fondul de ten sau anticearcanul cu degetele, ai o experienta tactila care iti indica atunci cand ai un exces de produs sau o problema cu textura acestuia. Asa ca uita de indicatii si foloseste-ti degetele!

2. Machiaza-ti genele inferioare

Am fost invatate sa sarim peste machierea genelor inferioare atunci cand aplicam tus sau mascara. Dar sa stii ca nu vei arata nici mai batrana si nici mai neingrijita daca nu respecti aceasta regula. Pe vremuri, cand produsele nu erau la fel de performante si curgeau, indicatia avea sens, insa acum e complet depasita.

3. Ochi sau buze

Vrei un look indraznet? Ochii smokey si buzele rosii sunt o combinatie fatala… de fapt, de femeie fatala! Ignora regula de a-ti evidentia doar un singur atu al fetei. Iti vei daca seama singura daca arati ca un clovn sau nu atunci cand te uiti in oglinda.

4. Nu te pensa deasupra sprancenei

Suntem sfatuite de experti sa nu pensam deloc deasupra sprancenei, insa, atunci cand un specialist modeleaza o pereche de sprancene, nu tine cont de aceste reguli. Acesta este un sfat pentru fetele care iti ingrijesc sprancenele acasa, pentru a preveni eventualele dezastre. Insa, daca esti sigura pe penseta ta si pe simtul tau estetic, nu trebuie sa tii cont de nicio indicatie.

5. Asorteaza-ti sprancenele la culoarea parului

Adevarul este ca nici macar fetele cu parul natural (adica nevopsit) nu au intotdeauna sprancenele de aceeasi culoare cu parul, deci daca optezi pentru colorarea suvintelor, mentinerea unei armonii cromatice cu sprancenele e un efort inutil.

6. Albastrul e dificil

In anii 80, machiajul cu albastru din belsug era la moda, desi arata de cosmar, deci expertii in frumusete l-au declarat dificil, astfel vanzarile au scazut si companiile s-au orientat spre alte palete coloristice. Totusi, albastrul flateaza toate culorile de iris, deci poti incerca sa-ti conturezi ochii cu tus albastru, mascara albastru sau, de ce nu, un smokey eyes albastru.

7. Blush-ul se aplica pe merele' obrajilor

Doar are sens sa se simuleze prin machiaj o imbujorare naturala! Insa accentuarea centrului obrajilor nu arata intotdeauna foarte realist. Cand aplici blush, incearca sa extinzi zona atinsa de pensula. Pigmenteaza putin si lobul urechilor, nasul sau tamplele. Vei obtine un efect mult mai natural!

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty