3 tratamente estetice intr-o singura sedinta

Intr-o lume a vitezei, in care viata personala e la fel de planificata ca si cea profesionala, timpul devine foarte pretios. Cristina Sima a incercat trei tratamente estetice intr-o singura sedinta...

Ai ajuns sa-ti planifici iesirile cu prietenii, vizitele la parinti si cinele romantice cu iubitul/sotul cu saptamini inainte in agenda?

Draga mea, fie nu stii sa iti organizezi timpul, fie esti atit de workaholica incit nu mai ai timp pentru tine (si cei din jurul tau). Daca o se­dinta de microdermoabraziune sau o vizita la medicul stomatolog e un lux in programul tau, atunci vei fi incintata sa afli despre beauty quick service, un concept introdus de curind si la noi. Discutind cu o buna prietena, am aflat despre Clinica Dentestet care, in colaborare cu Dermes­te­ti­ca, propune pacientilor

Inspire Derma & Den­tal, un pachet care, pe linga serviciile de stoma­to­logie si estetica dentara, ofera si servicii de dermatologie si estetica faciala, intr-o singura se­dinta. Suna foarte tentant! Ca un adevarat beauty adventurer, nu puteam sa nu testez un astfel de serviciu.

Asadar, am vizitat Clinica Dent­es­tet din Bulevardul Aviatorilor pentru a testa trei proceduri estetice intr-o singura ora. M-a in­tim­pinat Dr. Ionela Dumitru, medic stomatolog, si Dr. Dana Popoiu (www.dermestetica.ro), medic dermatolog, care mi-au propus un pachet de trei proceduri: albirea dintilor, injectii cu toxina botulinica si microdermoabraziune, intr-o singura sedinta.

Am inceput cu detartrajul si igienizarea dintilor, apoi am continuat cu tratamentul Zoom 2, cea mai rapida metoda de albire, care poate sa des­chi­da culoarea dintilor cu pina la opt nuante. Dr. Dumitru a aplicat pe dintii mei un gel baza de peroxid de hidrogen intr-o combinatie unica cu ioni de fier; sub actiunea lampii (care e­mite o radiatie ultravioleta) se declanseaza o reactie de tip Fenton, care accelereaza eliberarea de radicali liberi de tip hidroxil, ce indeparteaza coloratiile; gelul contine si fosfat amorf de calciu, care previne sensibilitatea dentinara si accentueaza luciul dintilor. |ntre cele 3 sesiuni de cite 15 minute, Dr. Popoiu mi-a injectat in regiunea glabelara (intre sprincene) si periorbitala (pentru ridurile din coltul exterior al ochilor) toxina botulinica.

Liniile faciale se formeaza prin hiperactivitatea muschilor mimicii, care prin contractia lor duc la ridarea pielii. |n timpul tratamentului, doze foarte mici de botox sint injectate direct intramuscular, blocind astfel transmitera impulsului nervos catre muschiul injectat; activitatea acestuia este diminuata, impiedicind formarea ridului”, explica Dr. Popoiu. La final, o sedinta de microdermoabraziune (utilizeaza un sistem de microcristale de oxid de aluminiu care exfoliaza straturile superficiale ale epidermului) mi-a atenuat ridurile fine si mi-a dat luminozita­te si prospetime tenului. si toate astea in mai putin de o ora! Uau, asta numesc eu „good time management“.

verdict ELLE
Este uimitor cite poti sa faci intr-o singura ora. Pache­tele Inspire Derma & Dental propun mai multe combinatii de servicii, in functie de nevoile fiecarui pacient.  Unde: Clinica Dentestet si Dermestetica, B-dul Avia­torilor nr.15, tel. 021/222.11.08, ww.dentestet.com, www.dermestetica.ro.

 

Cristina Sima

Foto:Iulian Nan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din beauty