10 machiaje de vară pentru ochii verzi

Aruncă un ochi pe tendințele în make-up ale verii, pentru un look fresh și actual! Și află care sunt cele mai potrivite machiaje de vară pentru ochii verzi.

Știai că doar 2% din populația planetei are ochii verzi? E cea mai rar întâlnită culoare de iris, iar când vorbim de cochetărie, ochii verzi arată superb asortați cu absolut orice culoare. Însă, pentru un machiaj actual, inspiră-te din look-urile de catwalk pentru sezonul cald și descoperă cele mai cool machiaje de vară pentru ochii verzi.

1. Privire încondeiată

Dacă îți dorești să arăți ca și cum tocmai ai coborât din paginile de beauty ale unei reviste glossy, inspiră-te din privirea încondeiată artistic pe care am cules-o din show-ul Dior. Machiajul poate fi simplu de realizat dacă folosești un fard cremos sub formă de chubby stick, într-o nuanță intensă de brun.

2. Delicată

Pentru un look feminin și delicat, mizează pe contrastul fascinant care se întâmplă între nuanța ta de verde și un pigment roz, cu textură perlată. După aceea nu mai ai nevoie de absolut nimic: nici de mascara, nici de tuș sau de alte umbre. Poți în schimb să-ți machiezi sprâncenele și să îți perii genele sau să folosești un clește pentru modelare.

3. Tușe de smarald

Te-ai gândit că ochii verzi nu se machiază cu verde? Ei bine, poți încălca această regulă dacă folosești tușe de smarald dispuse artistic, ca-ntr-o lucrare de Pollock.

4. Sparkle!

Glitter-ul arată senzațional alături de orice culoare de iris, însă parcă verdele contrastează într-un mod cu totul special înrămat de particule aurii, ce sclipesc în ape.

5. Alură de Cleopatra

Acest look pare o artă naivă după celebrele machiaje egiptene. De fapt, e o interpretare modernă a unor jocuri de umbră și culoare ce datează dinaintea erei noastre.

6. Machiaje de vară pentru ochii verzi: Efecte speciale

Atunci când genele sunt atât de lungi încât aruncă umbre pe pleoape… Despre ce vorbim? Dacă nu sunt false, asta n-o să se întâmple niciodată. Decât dacă realizăm niște efecte speciale de umbră cu ajutorul unui fard maro.

7. Smokey cafeniu

Machiajul smokey eyes nu a dispărut, ci s-a transformat. Aici observăm un machiaj ce oferă senzația de brut, monocrom. De fapt, s-au folosit un fard cafeniu și unul auriu, estompate până la contopire, pentru a oferi un contrast magnetic ochilor verzi.

8. Glitterati

Aici glitter-ul e folosit în două nuanțe și două granulații: cel albastru conferă un efect dramatic, de scenă, iar cel argintiu, mai fin, adaugă un plus de magie. Deși, atunci când optezi pentru machiaje sclipitoare, asigură-te că sunt superbe, să merite, deoarece glitter-ul contaminează apa în mod ireversibil.

9. Machiaje de vară pentru ochii verzi: Grafic

Un fard cremos, de un negru intens, aplicat cu precizie într-o formă bine delimitată – acest machiaj pare ușor de realizat, dar pentru un look clean, e foarte importantă baza (ideal ar trebui să fie mată). Negrul ca smoala pune în evidență farmecul ochilor verzi.

10. Accente naturale

Acest look e minimalist, dar arată extrem de rafinat, indiferent de outfit, coafură sau de momentul zilei. Practic, se accentuează colțul intern al ochiului cu un creion negru sau bleumarin, iar genele se curbează cu cleștele. E un machiaj ideal pentru vară, deoarece nu se întinde și arată senzațional alături de ten bronzat și pistrui, pe care multe fete cu ochii verzi îi au.

Citește și:
TOP 10 Cele mai bune mascara waterproof, pentru gene seducătoare

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty