Too funky look

Desi titlul ar putea sa te duca cu gandul la epoca disco, sursa mea de inspiratie e, de fapt, videoclipul lui George Michael.

Pentru ca sunt un copil al anilor 90, mi-a fost foarte usor sa recunosc referintele nouazeciste ale culturii pop, atat in machiaj sau coafura, cat si in atitudinea modelelor!

Hello, pleoape conturate cu verde (ca in show-ul Christian Wijnants) sau inmuiate in ape azurii (cum am vazut in prezentarile Jean Paul Gaultier si Emanuel Ungaro)! Ma bucur sa te revad chiar si pe tine, mascara albastra, desi ne-am despartit demult si n-as fi banuit o impacare!

M-a incantat coafura à la Bjork din show-ul Antonio Marras, parul cu suvite impletite sporadic de la Jeremy Scott, cum purta Alanis Morisette, si parul coafat in stil grunge (din prezentarea N21), care te duce cu gandul la Kurt Kobain.

Dar cireasa de pe tort (adica de pe catwalk) au constituit-o accesoriile über-cool: clame roz din vinilin, bandane asortate unei cozi de cal sau parului lung, desprins, in plus, ochelari de soare in forma de inimi sau stele… Și acea senzualitate rebela, asumata, de supermodel, exact ca-n videoclipul Too Funky. Everybody wants to love like that!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty