Zodiile si comportamentul la locul de munca: ce fel de angajat esti?

Stiai ca zodiile iti pot influenta performanta la locul de munca? Iata cateva descrieri care te vor ajuta sa iti valorifici aptitudinile asfel incat sa ajungi un angajat model.

Zodiile si comportamentul la locul de munca: ce fel de angajat esti?

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Axati pe dorinta de a actiona si pe independenta, Berbecii dau dovada de energie debordanta in viata profesionala, in acord cu natura lor dinamica. Acest semn zodiacal e mereu dorinc sa faca lucruri noi, fiind primul care se ofera sa lucreze la un proiect. El uimeste prin viteza cu care rezolva diferitele sarcini ce i se dau si are o atitudine de lider innascut, insa are tendinta de a se plictisi usor. De asemenea, Berbecilor le displace rutina, ei functionand mai bine intr-un mediu cu program flexibil.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt persoane practice, concentrate pe recompense materiale. Ei cauta job-uri stabile, lipsite de surprize, cu un salariu bine stabilit. Sunt angajati loiali, greu deranjati de uzualele dispute ce pot aparea la locul de munca si usor de motivat. Au un simt al disciplinei greu de intrecut si reusesc sa accepte ordinele superiorilor cu usurinta. Cu toate acestea, Taurii au probleme cu acceptarea schimbarilor, dorinta de stabilitate descriindu-i ca usor inadaptabili.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Agitati si impredictibili, Gemenii fac parte din categoria semnelor zodiacale pline de energie, cu minti agile si abilitati lingvistice impresionante. Astfel de persoane sunt bune la a transforma ideile in realitate si la a lua decizii de moment. Ei nu suporta sa fie limitati de prea multe reguli si sunt predispusi la a-si pierde usor interesul, insa se descurca extraordinar in plan social. Un angajat de acest tip se integreaza usor la locul de munca si are relatii bune cu toti colegii sai.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Angajatul Rac poate fi definit prin doua cuvinte: loial si emotional. El este cel mai productiv atunci cand are o relatie stransa cu restul colegilor si este foarte perceptiv cand vine vorba de problemele acestora. Frica de a fi ranit in plan sentimental face din Rac un personaj timid, caruia ii e adesea teama sa isi exprime parerile in legatura cu diverse probleme ce pot aparea la locul de munca. Racii sunt extrem de responsabili si reusesc cu usurinta sa organizeze eficient sarcinile de lucru, in functie de importanta lor.

LEU (23 iulie – 23 august)

Pentru un Leu, atentia si caldura cautata intr-o relatie trebuie regasita si la locul de munca astfel incat acesta sa evolueze armonios. Angajatul Leu doreste mereu sa se afle in centrul atentiei, ceea ce inseamna ca va dori sa se implice in toate proiectele posibile. La fel ca Berbecul, are un aer de conducator, insa ceea ce cauta este sa fie recunoscut pentru meritele sale. Din pacate, dorinta de a conduce se transpune adesea intr-o imposibiltate de a accepta ordine de la superiorii sai.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Aceasta zodie e descrisa printr-o constanta atractie pe care o manifesta fata de perfectiune. Fecioarele au o natura meticuloasa si nu se desprind de munca lor decat dupa ce se asigura ca au terminat-o in intregime. Au o atentie neegalata pentru detalii si sunt gata sa critice orice proiect, netolerand ceva ce se afla sub standardele lor. De asemenea, sunt printre singurele semne zodiacale care nu au nevoie de supraveghere pentru a-si duce treaba la bun sfarsit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie