Zodiile pe care nu ar trebui să le enervezi niciodată

Cu siguranță, despre zodii se știu foarte multe lucruri pozitive. Trăsături individuale, preferințe, aptitudini, însă despre partea mai întunecată a acestora nu se aude nimic.

Zodiile pe care nu ar trebui să le enervezi niciodată

Să vedem câteva semne zodiacale pe care nu ai vrea să le superi vreodată, pentru că te vor învăța o lecție mai aspră pe care, probabil, nu o vei uita niciodată.

Gemeni

Gemenii sunt cel mai de temut oameni de supărat. Atunci când îi vei deranja cu ceva, aceștia vor exagera situația ca și cum le-ai omorât întreaga familie. Principalul mod de exprimare a supărării lor, în legătură cu persoana care i-a deranjat, va fi să o înjosească sub forma bârfelor, în mod public.

Te vor menționa în cadrul oricărei platforme de social media și vor posta sub un titlu enorm, care să ajungă la toată lumea, spunând ceea ce i-ai făcut. Gemenii sunt în stare să construiască o adevărată campanie de PR pentru a se răzbuna. Din fericire pentru tine, aceștia vor fi priviți într-un mod mai puțin pozitiv pentru acțiunile lor de ordin SF într-un astfel de caz, astfel încât tu vei scăpa cu reputația intactă.

Balanță

Nici măcar nu vei ști că ai supărat o Balanță, pentru că aceasta este atât de agresivă în pasivitatea ei, încât nu îți va spune niciodată că este supărat/ă pe tine. Dar asta nu înseamnă că nu va păstra distanța pentru următorii 40 de ani pentru ceea ce crede că i-ai făcut.

Balanțele semnifică semnul dreptății, al echilibrului, de aceea vor avea grijă să plătești întotdeauna dacă le-ai greșit cu ceva. Și crede-ne, cam niciodată nu sunt mulțumiți și vor să se răzbune din ce în ce mai mult…

Scorpion

Vă amintiți că am spus mai sus de Balanțe că sunt pasiv-agresive? Ei bine, Scorpionii sunt adevărați luptători agresivi. Dacă îi trădezi și îi minți, vei ști, cu siguranță, ce înseamnă focul. Ascultați-ne! Scorpionii vă vor urmări până vor considera ei de cuviință că nu mai meritați eforturile răzbunării, până când reputația distrusă de ei va fi deja uitată de către toată lumea.

Scorpionii vor interveni în relațiile voastre, vă vor sabota șansele de a avea o nouă dragoste, vor răspândi zvonuri despre voi până și la locul vostru de muncă. Vor apela la adevărate strategii desprinse parcă din „Game of Thrones” pentru a simți că își recăpătă puterea pe care o aveau înainte să îi deranjați.

Pești

Spre deosebire de toate celelalte zodii, atunci când vei răni pe cineva din această zodie, acesta/aceasta va avea grijă să vă rănească acolo unde vă doare cel mai tare. Supărarea lor este de genul „Nu m-ai supărat, m-ai dezamăgit!”, iar dacă te va scoate din viața sa, o va face pentru totdeauna. Indiferent de relația apropiată pe care poate ați avut-o, atunci când răniți acest semn zodiacal, când le rănești părerile pe care le aveau despre tine, despre cine erai și ce intenții aveai, doar tu vei realiza și vei simți cât ești de căzut.

Peștii nu vor încerca să te distrugă, să se răzbune, însă nu vor uita niciodată ce le-ai făcut și vei vedea asta în ochii lor, atunci când nu te vor mai saluta ca pe un prieten loial cum te consideră, ci ca pe un străin în care nu are deloc încredere. Pedeapsa Peștilor este mult mai aspră decât cea a Scorpionilor, de exemplu. Măcar știi că Scorpionilor le mai pasă atât cât să se enerveze măcar pe situație. Însă indiferența Peștilor e cea mai cruntă răzbunare.

Celelalte zodii cărora nu trebuie să le greșiți sunt Taur, Capricorn și Berbec, însă cel puțin aceștia sunt dispuși să ierte.

Citește și:
Cele 4 zodii care se schimbă enorm atunci când se îndrăgostesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie