Zodiile care te vor înșela într-o relație și îți vor ascunde acest lucru

Citește în continuare și află care sunt semnele zodiacale predispuse să înșele într-o relație și care este motivul pentru care fac acest lucru.

Zodiile care te vor înșela într-o relație și îți vor ascunde acest lucru

Când vine vorba de infidelitate, sunt persoane care pot depăși ușor acest moment din relația lor, însă mai sunt și persoane care nu își vor ierta partenerii dacă află că au fost înșelate. 

Fie că au nevoie de mai multă libertate, nu se simt împliniți, vor să dețină controlul sau vor să exploreze din punct de vedere sexual, sunt multe motive pentru care oamenii înșală. Pentru a evita o posibilă decepție în dragoste, îți spunem că există 4 zodii care sunt predispuse să fie infidele. În plus, vor face tot ce le stă în putință pentru a ascunde aventura pe care o au din dorința de a nu răni alte persoane.

Berbec

Berbecii au cele mai mari șanse să își înșele partenerii. Se îndrăgostesc foarte repede de o persoană, iar în momentul în care partenerul lor nu li se mai pare potrivit, vor fi tentați să exploreze și altceva. Nu sunt interesați de relații de lungă durată, mai ales că își pierd interesul foarte repede. În cazul în care au o aventură, vor face tot posibilul să ascundă acest lucru și chiar dacă li se pare dificil să facă asta, vor considera că este o provocare pe care trebuie să o accepte. 

Gemeni

Nu ar trebui să te surprindă faptul că Gemenii își vor înșela cu prima ocazie partenerii. Au o nevoie permanentă de atenție și se plictisesc foarte ușor atunci când sunt implicați într-o relație amoroasă. Nu îți vei da seama dacă sunt infideli din simplul fapt că știu foarte bine să ascundă acest lucru. Pentru ei, infidelitatea implică alte lucruri și nu se simt vinovați dacă au mai multe relații în același timp.

Balanță

Într-o relație, Balanțele tind să fie foarte romantice și să se implice foarte mult. Dacă ajung să își înșele partenerul, înseamnă că vor să își îndeplinească anumite nevoi și dorințe de care nu au parte în actuala relație. Se simt vinovate pentru faptul că sunt infidele, iar din acest motiv nu îți vor spune prea curând adevărul. În cazul în care le ceri explicații, vor încerca inițial să nege.

Scorpion

Și Scorpionii își înșală partenerii. Nu se simt deloc fericiți cu acest lucru, însă preferă să ascundă faptul că au fost infideli. Pentru ei, misterul întotdeauna a făcut parte din viața lor, așa că nu le este atât de greu. Scorpionii înșală în urma rănilor emoționale pe care le-au acumulat din fostele relații, pe care nu au apucat să le vindece, și din dorința de a experimenta.

Pești

Peștii sunt tentați să își înșele partenerii de cuplu. Au așteptări nerealiste când vine vorba de dragoste și romantism și caută în mod constant să primească afecțiune din partea celorlalți. Dacă simt o legătură puternică cu cineva, nu o vor ignora și vor încerca să afle dacă într-adevăr pot fi fericiți alături de o altă persoană.

Citește și:
Ce fel de flirt îi place unui bărbat, potrivit zodiei lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie